ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Σκότωσε την ερωμένη του και αυτοκτόνησε

σαλαμίνα-σκότωσε-την-ερωμένη-του-και-α-577861

Ο τραγικός επίλογος μιας ερωτικής τραγωδίας γράφτηκε χθες βράδυ, Μεγάλης Τρίτης στη Σαλαμίνα.

Το μυστήριο με τα δύο πτώματα που βρέθηκαν σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Σαλαμίνας λύθηκε τελικά με τον πιο τραγικό τρόπο. Σύμφωνα με πηγές τις αστυνομίας, ένας 35χρονος λιμενικός έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε την 44χρονη φίλη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, εκτιμούν ότι ο λιμενικός και η φίλη του – παντρεμένοι αμφότεροι – είχαν ερωτική σχέση μεταξύ τους.

Χθες είχαν ραντεβού στο αυτοκίνητο του 35χρονου και εκεί σημειώθηκε – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – το μοιραίο. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 35χρονος πυροβόλησε δυο φορές στην κοιλιακή χώρα την 44χρονη μητέρα δυο παιδιών 10 και 8 ετών αντίστοιχα, ενώ στην συνέχεια έστρεψε το πιστόλι στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Τα δυο πτώματα βρήκε η γυναίκα του λιμενικού. Ειδοποίησε τον σύζυγο της 44χρονης και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές τόσο η σύζυγος του 35χρονου όσο και ο άνδρας της 44χρονης είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχε παράνομη σχέση.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου