ΕΛΛΑΔΑ

Νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών με ταξί

νέα-δρομολόγια-μεταφοράς-μαθητών-με-τ-574105

Συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και μεταξύ άλλων, στα θέματα ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται και η ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης, νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, με ταξί, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2013 μέχρι και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Επιπλέον, εκτός ημερησίας διάταξης, θα συζητηθεί και το θέμα ανάθεσης κατόπιν διαπραγμάτευσης, δρομολογίων μεταφοράς μαθητών με ταξί, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των δήμων Αρχαίας Ολυμπίας, Πηνειού, Ανδραβίδας- Κυλλήνης, Πύργου, Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Ζαχάρως, της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Για τα συγκεκριμένα δρομολόγια έχει προκύψει αδυναμία πραγματοποίησής τους από τους μεταφορείς, ενώ θα γίνει και διαπραγμάτευση για νέα δρομολόγια από την έναρξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς μέχρι και το τέλος του διαγωνισμού.

Οι μεταφορείς θα πρέπει να προσκομίσουν τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα δηλαδή δελτίο ταυτότητας, άδεια κυκλοφορίας οχήματος, άδεια οδήγησης, αντίγραφο ασφαλιστικού συμβολαίου, πρόσφατο φύλλο τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ και εξουσιοδότηση (σε περίπτωση εκπροσώπησης) κ.λπ.

patrastimes.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου