ΕΛΛΑΔΑ

Σε κώμα ο Τάκης Μόσχος, μετά από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά

σε-κώμα-ο-τάκης-μόσχος-μετά-από-αλλεπάλ-572660

Ύστερα από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων βρίσκεται στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίρες η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καθόλου αισιόδοξη.

Οι φίλοι του έκαναν χθες, Τετάρτη 27 Μαρτίου, την εξής ανάρτηση:

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων.

Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ.

Όσοι μπορείτε , τα στοιχεία είναι τα παρακάτω :Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας»

Ο «Αργύρης» της θρυλικής ταινίας «Γλυκιά Συμμορία», που σκηνοθέτησε τη δεκαετία του ’80 ο αείμνηστος Νίκος Νικολαΐδης, νοσηλευόταν με διπλό εγκεφαλικό σε δημόσιο νοσοκομείο. Ο 68χρονος ηθοποιός με βεβαρυμένη υγεία αντιμετωπίζει μια σοβαρή κατάσταση η και χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης.
«Ο Τάκης έχει καταφέρει να ξεπεράσει πολλές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, δίνοντας μεγάλες μάχες. Ελπίζουμε και τώρα να βγει νικητής και να είναι κοντά μας πιο δυνατός» είπε στην εφημερίδα άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Τάκης Μόσχος είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα του εθισμού του στα ναρκωτικά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως χρήστης. Μετά τις περιπέτειές του, έφυγε από την Αθήνα και βρήκε καταφύγιο στη Σκόπελο.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου