ΕΛΛΑΔΑ

Εξάχρονο αγοράκι έπεσε από τον 4ο όροφο

εξάχρονο-αγοράκι-έπεσε-από-τον-4ο-όροφο-569406

Τυχερό μέσα στην ατυχία του φαίνεται πως στάθηκε το 6χρονο αγοράκι που το πρωί του Σαββάτου (11.02.2017) έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας όπου μένει η οικογένειά του.

Όλα έγιναν περίπου στις 10:30 το πρωί, όταν το αγόρι ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας και του πατέρα του και βγήκε στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος. Παρά το γεγονός πως οι γονείς του είχαν τοποθετήσει προστατευτικά στα κάγκελα, ο μικρός επιχείρησε να σκαρφαλώσει και βρέθηκε στο κενό.

Τα δέντρα που βρίσκονται στον κήπο της πολυκατοικίας στην οδό Ζηρίνη στην Κηφισιά “έκοψαν” την πτώση του παιδιού, το οποίο έπεσε στο χώμα και όχι στο τσιμέντο ή στα κάγκελα του κήπου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το 166 και ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο για να παραλάβει το παιδί, μεταφέροντάς το αρχικά στο νοσοκομείο ΚΑΤ που βρίσκεται κοντά. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, το παιδί εξετάστηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου, που διαπίστωσαν ότι δεν έχει χτυπήσει στο κεφάλι αλλά φέρει σοβαρά τραύματα στα πόδια του.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου