ΕΛΛΑΔΑ

Παιδοψυχίατρος στο πλευρό της 6χρονης στα Τέμπη

παιδοψυχίατρος-στο-πλευρό-της-6χρονης-566839

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση των περισσοτέρων από τους 14 τραυματίες, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Περιφερειακό και το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, μετά το φονικό τροχαίο που συνέβη χθες, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στην κοιλάδα των Τεμπών, στο ύψος των παλιών διοδίων.

Από τη σύγκρουση ενός ΙΧ, νταλίκας και λεωφορείου του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, το οποίο έκανε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, νεκρός ανασύρθηκε ο 45χρονος οδηγός του ΙΧ.

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται και η 6χρονη κόρη του 45χρονου, η οποία είναι υπό παρακολούθηση στην ορθοπεδική κλινική. Επίσης, νοσηλεύεται και η 17χρονη ετεροθαλής αδελφή της, όπως και η μητέρα της, που επέβαιναν στο μοιραίο ΙΧ. Από χθες το βράδυ, τόσο παιδοψυχίατρος, λόγω της 6χρονης, όσο και ψυχολόγοι συνδράμουν στην όλη προσπάθεια.

Σοβαρότερη μεταξύ όλων των τραυματιών είναι η κατάσταση 23χρονης από την Κυπαρισσία, η οποία υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, υπεβλήθη σε χειρουργείο και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο αν και δεν εφημέρευε χθες ωστόσο ενεργοποιήθηκε προκειμένου να συμβάλει στην περίθαλψη των τραυματιών.

Από τα 10 άτομα που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, σοβαρότερη παρουσιάζεται η κατάσταση μιας 39χρονης, η οποία είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται στη θωρακοχειρουργική κλινική καθώς και η περίπτωση 34χρονης, που παρακολουθείται για εσωτερική αιμορραγία. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, η κατάσταση του οποίου είναι ελεγχόμενη.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στα Τέμπη γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα, καθώς η νταλίκα είχε διπλώσει επί του οδοστρώματος και η διαδικασία απομάκρυνσής της απαίτησε αρκετό χρόνο.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου