ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο 39χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 28χρονο στην Ομόνοια

προφυλακιστέος-ο-39χρονος-που-ξυλοκόπη-566740

Προφυλακίστηκε κρίθηκε ο 39χρονος ομογενής από την Τσετσενία που γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τον άτυχο 28χρονο από την Αμαλιάδα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός ενώ ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο 39χρονος δολοφόνησε τον 28χρονο Τάσο Ντούπη που είχε πάει στο εστιατόριο για να ζητήσει τα δεδουλευμένα της φίλης του και παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός και δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κάποιον άνθρωπο. Επίσης συμπλήρωσε ότι είναι φίλος με τον 43χρονο υπάλληλο του εστιατορίου εδώ και 13 χρόνια και του ζήτησε να πάει στο μαγαζί για να δει τι συμβαίνει επειδή ο Ινδός ιδιοκτήτης δεν μιλάει καλά ελληνικά. Ανέφερε ότι ήξερε την 36χρονη που ζητούσε τα δεδουλευμένα της και γι αυτό το λόγο κάθισε στο τραπέζι για να μιλήσουν. Υποστήριξε ότι πρώτος του επιτέθηκε ο 28χρονος και του έσκισε το μπουφάν. Στη συνέχεια τον χτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια και ενεπλάκησαν και άλλα άτομα που ήταν συγκεντρωμένα τα οποία τον χτύπησαν και έφυγαν.

Λίγο αργότερα, πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας ο διαχειριστής του εστιατορίου και φέρεται να παραδέχτηκε την οφειλή του προς την 36χρονη κοπέλα και υποστήριξε ότι ουδέποτε έδωσε εντολή να χτυπηθεί ο 28χρονος από το Μαζαράκι Ηλείας.

Επίσης, ανέφερε ότι αυτός δεν είναι ο σκληρός εργοδότης και η 36χρονη η απλήρωτη εργαζόμενη για να υπάρξει μπράβος και δολοφονία. Συνέχισε λέγοντας ότι η γυναίκα ζήτησε εκβιαστικά 700 ευρώ αντί των 400 που την όφειλε. Παρόλο που εκείνος δεν της τα αρνήθηκε, εκείνη επέλεξε να φέρει στο μαγαζί τους δύο φίλους της, που αυτός δεν γνώριζε, προκειμένου να πάρει τα χρήματα. Είπε ότι είναι φίλος με τον 39χρονο εδώ και 13 χρόνια, μάλιστα πήγαινε στο μαγαζί του κάθε μέρα. Εκείνος απλά τον φώναξε για να δει τι συμβαίνει χωρίς να του δώσει κάποια εντολή. Τέλος, ανέφερε ότι είχε πει από την αρχή στον Ινδό συνεργάτη του να καλέσει την Αστυνομία.

Ο διαχειριστής του εστιατορίου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ ο 39χρονος πρώην πυγμάχος προφυλακίστηκε.

thestival.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου