ΕΛΛΑΔΑ

Σπείρα έξι ανηλίκων έκανε 15 διαρρήξεις στις Σέρρες

σπείρα-έξι-ανηλίκων-έκανε-15-διαρρήξεις-566279

Μια συμμορία που απαρτιζόταν από έξι πιτσιρίκια με επικεφαλής δυο ενήλικους είχε ρημάξει την ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας Σερρών, όπου διέπραξαν 15 διαρρήξεις και κλοπές στο διάστημα από 12 Φεβρουαρίου ως τις 18 Μαΐου!

Η «άγουρη» συμμορία διέρρηξε επτά οχήματα, πέντε σπίτια και ένα κατάστημα από τα οποία άρπαξε μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, με την αξία της λείας τους να ξεπερνά τα 42.000 ευρώ. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και δύο γυναίκες, οι οποίες έκαναν συναλλαγές αξίας 58 ευρώ με μια τραπεζική κάρτα που είχε κλαπεί από ένα όχημα. Ένα μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε κατά την έρευνα των αστυνομικών στην κατοικία του ενός ανήλικου και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ηράκλειας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση των κλοπών και την ταυτοποίηση των συνολικά οκτώ δραστών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές που περιλαμβάνει δυο από τις μητέρες των ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν τυχόν κρύβονται πίσω και από άλλες διαρρήξεις.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου