ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις από την μητέρα της 23χρονης που ξεψύχησε μετά από επέμβαση ρουτίνας

αποκαλύψεις-από-την-μητέρα-της-23χρονης-55997

Μια επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου, την οδήγησε στον θάνατο. Αυτό λένε οι συγγενείς της 23χρονης που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, μετά από 23 ημέρες μάχης στην εντατική.

Μετά την επέμβαση, η 23χρονη Αλεξάνδρα, άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Το πρωί της επόμενης ημέρας, η κατάστασή της επιδεινώθηκε περισσότερο και η μητέρα της κάλεσε το γιατρό και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε και πάλι στην κλινική.

Η είδηση του θανάτου της, έχει συγκλονίσει όσους την γνώριζαν. Το Live news επικοινώνησε με την καταγγελλόμενη κλινική για τους ισχυρισμούς της οικογένειας, ζητώντας επικοινωνία με το γιατρό, χωρίς όμως ανταπόκριση.

Μητέρα 23χρονης: Μόνο ιατρικό λάθος!

“Πήγαμε για μια πολύ μικρή επέμβαση, για έναν γυναικολόγο και στη συνέχεια έμαθα ότι το κορίτσι μου έπαθε σημαιμικό σοκ. Μόνο σε ένα ιατρικό λάθος! Δηλαδή τι έγινε τις δύο ώρες που ήταν μέσα στην κλινική δεν γνωρίζω. Ήταν ένα φάρμακο; Ήταν τα εργαλεία που δεν ήταν καθαρά και πήγε το κορίτσι από εκεί;”

Όπως είπε η μητέρα της κοπέλας στο MEGA, ο γιατρός την ενημέρωσε ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα νεφρά της.

“Βγαίνει και μου λέει δε δουλεύουν τα νεφρά της. Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Πρέπει να βρούμε καλό νοσοκομείο”. Συνοδεία του γιατρού το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον πατριό της “τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι είναι όχι μόνο ιατρικό λάθος, είναι εγκληματική ενέργεια. Ένα παιδί υγιέστατο το οποίο δεν έχει παρουσιάσει ποτέ τίποτα, το χάνουμε μέσα σε 10 ώρες; Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει;”.

Η κηδεία της 23χρονης θα γίνει αύριο, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Πηγή: MEGA

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου