ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο σοκ από το φορτηγό που «καρφώθηκε» σε εταιρεία στην Πειραιώς

βίντεο-σοκ-από-το-φορτηγό-που-καρφώθη-55978

Είναι η στιγμή της πρόσκρουσης, καρέ – καρέ. Η στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος έπαθε έμφραγμα και λίγη ώρα αργότερα δυστυχώς «έφυγε» από την ζωή, πέφτει με το θηριώδες όχημα σε πρόσοψη καταστήματος στην οδό Πειραιώς.

Το συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο από την πρόσκρουση του φορτηγού στην Πειραιώς, έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Ο 57χρονος οδηγός, έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» στον τοίχο του καταστήματος.

Πριν πέσει στο κατάστημα, το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην επιχείρηση. Μάλιστα, το φορτηγό χτύπησε και δύο επαγγελματικά φορτηγάκια της εταιρείας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Το χρονικό του τραγικού περιστατικού στην Πειραιώς

Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (02.06.2020) στην οδό Πειραιώς. Οι εικόνες από την «εισβολή» του φορτηγού σε γραφεία εταιρίας μεταφορών που βρίσκεται πάνω στην Πειραιώς στο ύψος του Ταύρου, προκαλούν σοκ.

Λίγο μετά τις 11:30 γινόταν γνωστό πως ο οδηγός ενός φορτηγού που κινούνταν επί της οδού Πειραιώς, έχανε τον έλεγχο, περνούσε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληγε στα γραφεία μιας εταιρίας.

Ο οδηγός του φορτηγού έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα, ευτυχώς χωρίς μεγάλη ταχύτητα, να πέσει πάνω στην εταιρία.

Οι εικόνες αποτυπώνουν τον τρόμο των υπαλλήλων που είδαν το φορτηγό να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Το σημείο όπου κατέληξε το φορτηγό έχει καταστραφεί, όπως και μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό παρέσυρε και δυο αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Δείτε τις εικόνες

ΠΗΓΗ: newsit.gr, Alpha – Φωτογραφίες: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου