ΕΛΛΑΔΑ

Κινδύνεψαν να καούν 4 άτομα σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο

κινδύνεψαν-να-καούν-4-άτομα-σε-θεσσαλον-551498

Κινδύνεψαν να καούν ηλικιωμένη και παιδάκι στη Θεσσαλονίκη

Άλλη μία τραγική περίπτωση ανέχειας είδε το φως της δημοσιότητας, όταν μία οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη κινδύνευσε να καεί μέσα στο σπίτι της όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά λίγο μετά 4 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Κορδελιού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε από το σπίτι μια γιαγιά και ένα μικρό παιδάκι, που παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, για την αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων.

Στην κατοικία ζούσαν ένα ζευγάρι μαζί με το ανήλικο παιδί τους και την ηλικιωμένη μητέρα του συζύγου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι δεν διέθετε ηλεκτρισμό. Τα μέλη της οικογένειας προσπαθούσαν να ζεσταθούν ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της φωτιάς. Στο σπίτι προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

iefimerida.gr

Ζευγάρι κινδύνευσε να καεί στο Ηράκλειο

Αντιμέτωποι με τις φλόγες βρέθηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, τα ξημερώματα, μέσα στο σπίτι τους, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το ζευγάρι ξύπνησε περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα από τους καπνούς και τις φλόγες στο σαλόνι του διαμερίσματός τους στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε και με δύο οχήματα και οκτώ υπαλλήλους έσπευσε και έσβησε τη φωτιά, 40 λεπτά αργότερα. Το ζευγάρι κινδύνευσε από την άνιση μάχη με τις φλόγες αλλά ευτυχώς και οι δύο είναι σώοι.

Στο διαμέρισμα προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

cretalive.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου