ΕΛΛΑΔΑ

«Θρίλερ» με την εξαφάνιση 64χρονου Πολωνού στα Χανιά

θρίλερ-με-την-εξαφάνιση-64χρονου-πολω-550107

Συναγερμός έχει σημάνει από το Σάββατο στην αστυνομική Αρχή των Χανίων, ύστερα από την πληροφορία της εξαφάνισης ενός Πολωνού τουρίστα, ο οποίος είχε επισκεφθεί τον νομό για κάμπινγκ και πεζοπορία.

Πρόκειται για τον Andrzej Weber, έναν 64χρονο Πολωνό, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την περασμένη Τρίτη, 9 Απριλίου.

Στην αγωνιώδη έκκληση για βοήθεια, που δημοσίευσε στο Facebook μια φίλη του, η Joanna Czapla, υποστηρίζει ότι ο 64χρονος που εξαφανίστηκε έχει ύψος 1,94, είναι λεπτός, με κοντά γκρίζα μαλλιά και γκριζοπράσινα μάτια. Οπως σημειώνει, φορά συνήθως αθλητικά ρούχα και παπούτσια και έχει μαζί του ένα σακίδιο πλάτης με σκηνή και υπνόσακο.

Σούγια, Χώρα Σφακίων και Γαύδος οι πιθανοί προορισμοί του

«Εφτασε στο αεροδρόμιο των Χανίων στις 6 Απριλίου και μετά, χρησιμοποιώντας δημόσια συγκοινωνία μετέβη στο νότιο κομμάτι του νησιού και τα Λευκά Ορη» ανέφερε η φίλη του για το διάστημα προ της εξαφάνισης.

«Σχεδίαζε να κατασκηνώσει στην παραλία και σε ορεινές περιοχές ανάμεσα στου Σούγια και στη Χώρα Σφακίων. Είναι επίσης πιθανό να πήρε πλοίο για το νησί της Γαύδου, στις 9 ή τις 10 Απριλίου» προσέθεσε η ίδια.

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο

Οπως υποστήριξε η Joanna, το τελευταίο τηλεφώνημά του, πριν την εξαφάνιση, έγινε στις 8 Απριλίου.
Ο Andrzej επρόκειτο να επιστρέψει αεροπορικώς στην Κρακοβία το Σάββατο 13 Απριλίου, όμως σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Οι συγγενείς του καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνεί στο email [email protected] ή τις ελληνικές Αρχές.

Να σημειωθεί ότι τις έρευνες για την εξαφάνιση του 64χρονου παρακολουθεί στενά και η πρεσβεία της Πολωνίας στην Ελλάδα.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου