ΕΛΛΑΔΑ

Με το πιστόλι στον κρόταφο βρέθηκαν δύο εφοριακοί σε έλεγχο φαρμακείου

με-το-πιστόλι-στον-κρόταφο-βρέθηκαν-δύ-548338

Δεν ήθελε να τον ελέγξουν και το έδειξε πολύ… πειστικά στους εφοριακούς που έφθασαν στην επιχείρησή του. Ο φαρμακοποιός από την Χαλκίδα, έβγαλε ένα πιστόλι, το έστρεψε εναντίον των υπαλλήλων της ΔΟΥ και τους υποχρέωσε να αποχωρήσουν.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν στις 8.30 το απόγευμα οι δύο εφοριακοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, εισήλθαν στο φαρμακείο του 53χρονου Χαλκιδέου, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το eviazoom.blogspot.gr, κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι ελεγκτές διαπίστωσαν διάφορες παραβάσεις και την ώρα που πήγαν να κόψουν το πρόστιμο, τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Ο οξύθυμος φαρμακοποιός μαινόμενος, επικαλούνταν θεούς και δαίμονες. Όρμησε προς την πόρτα και αφού κλείδωσε τους ελεγκτές μέσα στο κατάστημα για αρκετή ώρα, τους απείλησε με πιστόλι, το οποίο έστρεψε εναντίον τους, απαιτώντας να μη βεβαιωθεί το πρόστιμο.

Στην συνέχεια, ξεκλείδωσε την πόρτα και πάντα υπό την απειλή του όπλου, του εξανάγκασε να αποχωρήσουν.

Τρομοκρατημένοι οι δύο εφοριακοί πήγαν στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας παρουσία του Προϊστάμενου Ελέγχων της ΔΟΥ Χαλκίδας, Χρήστο Παγώνη και κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του 53χρονου φαρμακοποιού, ο οποίος έκλεισε το φαρμακείο και έχει εξαφανιστεί για να μην συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου