ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: “Τη βίασε επτά φορές“ – Σοκάρει η νέα μαρτυρία για την καθαρίστρια

πετράλωνα-τη-βίασε-επτά-φορές-σοκ-547481

Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας που έσπευσε να βοηθήσει την 50χρονη καθαρίστρια πολυκατοικίας στα Πετράλωνα η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από ένοικο διαμερίσματος. Επιπλέον, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ίδια δηλώνει πως ο 35χρονος απείλησε την ίδια και την κόρη της επειδή βοήθησαν την 50χρονη γυναίκα κι έκτοτε ζουν με τον φόβο κλειδωμένες μέσα στο σπίτι και με τα ρολά κατεβασμένα.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα τη γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπό της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα που αντιλήφθηκε πρώτη την γυναίκα που ζητούσε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα του 35χρονου ενοίκου.

Όπως είπε, «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο» ενώ ανέφερε πως ο συγκεκριμένος χτυπούσε και την μητέρα του η οποία είναι επίσης καθαρίστρια. Τέλος η γειτόνισσα αποκάλυψε πως ο 35χρονος στη συνέχεια εκτόξευσε απειλές πως θα πνίξει το γατάκι τους, την ίδια και την κόρη της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου