ΕΛΛΑΔΑ

Μολδαβή πρώην αθλήτρια του πόλο καταγγέλλει την αρπαγή του παιδιού της από Έλληνα πολιτικό μηχανικό

μολδαβή-πρώην-αθλήτρια-του-πόλο-καταγ-545557

Παγιδευμένη σε χαοτικές καταστάσεις που συνορεύουν με το θρίλερ και την παράνοια μητέρα από τη Μολδαβία που ζει στην Αθήνα καταγγέλλει την αρπαγή του 15χρονου γιου της από πρώην σύντροφό της, ο οποίος δεν είναι καν πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Η πρώην αθλήτρια του πόλο, Μαρίνα Ντουμπιτσκάγια έχει να δει το παιδί της δύο ολόκληρα χρόνια. Ζητάει να γίνει τεστ DNA από τον άντρα που δεν την αφήνει να πλησιάσει τον 15χρονο γιο της, ενώ όπως σημειώνει η ίδια στην καταγγελία της, ο ανήλικος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Πώς όμως ο εν λόγω πολιτικός μηχανικός, που ασχολείται επαγγελματικά και με το κομμάτι της μεσιτείας, έφτασε στο σημείο να εκμεταλλευτεί την πρώην αθλήτρια, μετατρέποντας την καθημερινότητά της σε εφιάλτη;

Σε πράξη τυφλής εκδίκησης αποδίδει την όλη παράλογη συμπεριφορά του η Μολδαβή, η οποία γνωρίστηκε μαζί του σε κοινή παρέα το καλοκαίρι του 2006. Εκείνο το χρόνο διατηρούσε ερωτικό δεσμό με άλλον άντρα από τον οποίο έμεινε έγκυος.

Δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιού της, και αφότου είχε χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού της, συνήψε δεσμό με τον μηχανικό.

Η σχέση τους δεν διήρκεσε πολύ. Σε περίπου μισό χρόνο τελείωσε και από τότε οι δρόμοι των δύο χωρίστηκαν και δεν ζούσαν πια μαζί. Ωστόσο, κράτησαν φιλικές σχέσεις.

Οι φιλικές σχέσεις επέτρεπαν στον μηχανικό να επισκέπτεται το παιδί και μέχρι τότε δεν είχε υπάρξει κάποια αναστάτωση. Στην πορεία, όμως, η κατάσταση άλλαξε δραματικά. Τα προβλήματα ξεκίνησαν για την Μολδαβή όταν ανακοίνωσε στον πρώην σύντροφό της, το 2013, ότι προτίθεται να παντρευτεί κάποιον άλλο άντρα. Ο γάμος τους τελέστηκε το 2015 και από τότε ξεκίνησε ο ανελέητος πόλεμος με τον πρώην σύντροφο της.

«Μου ζητούσε επίμονα να συναινέσω να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά τον Ανδρέα ως τέκνο του, αν και γνώριζε ότι δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας. Στα επανειλημμένα αιτήματά του η απάντησή μου ήταν βεβαίως αρνητική, ακριβώς για τον λόγο αυτό, διότι δεν είναι πατέρας του παιδιού μου. Παρά ταύτα – και αυτό ήταν το ολέθριο λάθος μου – δεν του απαγόρευσα να έχει επικοινωνία με το παιδί μου», δηλώνει η πρώην αθλήτρια, που όπως ισχυρίζεται έχασε το παιδί της με τη βία, εξαιτίας του γεγονότος ότι παγιδεύτηκε και εξαπατήθηκε, καθώς δεν γνωρίζει καλά ελληνικά και το 2017 υπέγραψε συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης ταυτότητας. “Ο άντρας αυτός εξαπάτησε ακόμη και το δικαστήριο» λέει στο protothema.gr.

Το 2019, στα γενέθλια του παιδιού, ο πρώην σύντροφός της πήρε το αγόρι και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.
Ο παραλογισμός φαίνεται να ξεπερνά την πραγματικότητα εάν σκεφτεί κανείς ότι ο άνθρωπος που άρπαξε τον ανήλικο δεν είναι πατέρας του, δεν δέχεται να υποβληθεί σε τεστ DNA, το οποία ζητεί επίμονα η Μολδαβή, και συν τοις άλλοις- σύμφωνα με όσα η ίδια υποστηρίζει- στρέφει διαρκώς το αγόρι εναντίον της μέσα από ρατσιστικά συνθήματα σε βάρος της, χρησιμοποιώντας υβρεολόγιο, με αποτέλεσμα ο ανήλικος γιος της να έχει δεχτεί πλύση εγκεφάλου και να μην θέλει πια να έχει σχέσεις με την μητέρα του.

«Δεν είμαι ούτε τρελή ούτε έχω κανένα ψυχολογικό ή ψυχιατρικό πρόβλημα όπως ισχυρίζεται ο αντίδικος γιατί είναι το μόνο το οποίο τον συμφέρει να πει προκειμένου να αποδυναμώσει την αλήθεια των ισχυρισμών μου και να παραπλανήσει και το δικαστήριο. Αν έχει οποιαδήποτε αμφιβολία το δικαστήριο, τότε είμαι στη διάθεσή του να εξεταστώ από οιονδήποτε», επισημαίνει η μητέρα στο σημείωμα της διεκδικώντας επίμονα το παιδί το οποίο έχει να δει από το 2019.

Σαν να μην φτάνουν, ο πρώην σύντροφος της, που τυφλώθηκε από ζήλεια και αποφάσισε να της πάρει με τη βία το παιδί, έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα. Η πρώην αθλήτρια αναγνωρίζει ότι έγιναν και νομικά λάθη από τον προηγούμενο δικηγόρο της τα οποία σήμερα προσπαθεί να διορθώσει.

Ο σημερινός δικηγόρος της, κ. Στέλιος Σούρλας, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την υπόθεση, έχει εκκινήσει νομικές διαδικασίες. Έχει ήδη προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα για μεταρρύθμιση των αποφάσεων που έχουν ήδη ληφθεί για επιμέλεια αλλά και σε μήνυση για αποπλάνηση ανηλίκου.

[protothema]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου