ΕΛΛΑΔΑ

Τα «έσπασαν» στη ΔΕΗ Κομοτηνής

τα-έσπασαν-στη-δεη-κομοτηνής-545549

Στο τμήμα κατέληξε το πρωί της Δευτέρας ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην Κομοτηνή, το οποίο μετέβη στο τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί για τη διακοπή σύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύμα στην οικία τους.

Πρόκειται για έναν 65χρονο και την 62χρονη σύζυγό του οι οποίοι διαμένουν σε χωριό της Ροδόπης. Το ζευγάρι μετέβη στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ Κομοτηνής με τους υπαλλήλους να τους εξηγούν τους λόγους για τους οποίους είχε κοπεί το ρεύμα.

Ωστόσο ο 65χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε στο πρόσωπο την αρμόδια υπάλληλο εξυβρίζοντάς και απειλώντας την, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε φθορές στην οθόνη του υπολογιστή της, ενώ η 62χρονη σύζυγός του κατηγορείται ότι απείλησε έναν υπάλληλο του καταστήματος.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. να καταφτάνει στο σημείο συλλαμβάνοντας τους ηλικιωμένους.

Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς, απρόκλητης σωματικής βλάβης, διατάραξης οικιακής ειρήνης, απειλής και εξύβρισης.

thrakitoday.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου