ΕΛΛΑΔΑ

Οι εισαγγελείς απαντούν στον Κασιδιάρη

οι-εισαγγελείς-απαντούν-στον-κασιδιά-542887

Ανώτατοι εισαγγελικοί κύκλοι αναφερόμενοι στις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη βουλή τόνισαν: «Η δικαιοσύνη δεν κάνει σενάρια, αλλά τη δουλειά της με βάση το Σύνταγμα, τους νόμους και το αποδεικτικό υλικό».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο Ηλ. Κασιδιάρης εξαπέλυσε επίθεση στη Δικαιοσύνη καταγγέλλοντας «όσους δικαστικούς κρίνουν με βάση ιδεοληψίες». Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε επίσης ότι «σε όλο το υλικό που κάνετε πλύση εγκεφάλους τους Έλληνες δεν υπάρχει ούτε μια παράνομη πράξη» (!) και πρόσθεσε: «Υποδείξτε μας ειδάλλως πάψτε να συκοφαντείτε»…

Παράλληλα, κατηγόρησε «τα παπαγαλάκια του δικαστικού ρεπορτάζ» και τα ΜΜΕ και έκανε λόγο για «νέα σκευωρία κατά της ΧΑ γιατί βλέπετε ότι ανεβαίνει». Δεν ήταν όμως η μοναδική φορά κατά την οποία μίλησε για «σκευωρία». Λίγο αργότερα υποστήριξε ότι «στήνεται νέα σκευωρία εις βάρος μας δήθεν για προπαρασκευαστικές ενέργειες, για δήθεν κατάλυση του πολιτεύματος. Και έχετε βγάλει ακόμα και ημερομηνίες» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε: «θα κάνετε ρεβεγιόν μην φοβάστε».

Για τη σκοπιμότητα της έρευνας, ισχυρίσθηκε ότι ο μοναδικός στόχος είναι να μειωθεί η δύναμη του κόμματος, «γιατί στις επόμενες ευρωεκλογές. η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτο κόμμα, στις δημοτικές θα εκλέξουμε δημάρχους».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά: «Ο πρωθυπουργός σας ξεδιάντροπα έλεγε παντού θα τους συνθλίψω θα τους ρίξω κάτω από το 2%».

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου