ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία και άγριος ξυλοδαρμός 84χρονης στο Παγκράτι. Την βασάνιζαν για ώρες

ληστεία-και-άγριος-ξυλοδαρμός-84χρονης-542571

Νέο δραματικό επεισόδιο με αιματηρή ληστεία στην κατοικία μίας 84χρονης συνταξιούχου δικαστικού στο Παγκράτι το οποίο δεν ερευνήθηκε αρχικά γιατί ήταν κλειστό -λόγω έλλειψης προσωπικού- το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, απασχολεί τη ΕΛ.ΑΣ.

Κι όλα αυτά μόλις λίγα 24ωρα μετά την άγρια δολοφονία ενός 85χρονου μέσα στο σπίτι του στα Σεπόλια, σε διαδοχικά δείγματα έξαρσης της εγκληματικότητας σε συνδυασμό με τα διαλυτικά φαινόμενα στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιδρομή των 2-3 ληστών σημειώθηκε στις δύο τα ξημερώματα σε κατοικία της οδού Λογοθέτη, στο Παγκράτι, όπου διέμενε η 84χρονη μαζί με τον 89χρονο άντρα της ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Η συνταξιούχος δικαστικός φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους κακοποιούς που κάθισαν στο σπίτι της συνολικά περίπου τέσσερις ώρες!

Γείτονες ειδοποίησαν την Αμεση Δράση για την επιδρομή των ληστών στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας αλλά υπήρξε καθυστέρηση γιατί ήταν κλειστό το Τμήμα Ασφαλείας του Παγκρατίου. Σημειώνεται ότι σχετικές καταγγελίες πως Τμήματα Ασφαλείας της Αθήνας είναι κλειστα το βράδυ (ανάμεσα σε αυτά και του Παγκρατίου) είχαν γίνει προ μερικών ημερών από συνδικαλιστες της ΕΛ.ΑΣ.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου