ΕΛΛΑΔΑ

Στο μικροσκόπιο αντιτρομοκρατικής ληστεία στη Λάρισα

στο-μικροσκόπιο-αντιτρομοκρατικής-λ-539056

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχει μπει ένοπλη ληστεία που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Αμπελώνα Λάρισας καθώς στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά των δραστών και ο τρόπος δράσης θύμισε παλαιότερες ληστείες σε Δίστομο και Φαρκαδόνα Τρικάλων και εκτιμάται πως ενδεχομένως συμμετείχαν άτομα που σχετίζονται με τον Νίκο Μαζιώτη και τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Η ληστεία στη Λάρισα έγινε στις 13.30 όταν τρία άτομα μετρίου αναστήματος και έχοντας αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο υποκατάστημα της Πειραιώς. Στη συνέχεια με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, ανάγκασαν τη διευθύντρια να ανοίξει το ΑΤΜ και το χρηματοκιβώτιο. Ακολούθως άρπαξαν περίπου 170.000 ευρώ και έπειτα από 15 λεπτά παραμονής στην τράπεζα έφυγαν παίρνοντας ως όμηρο τη διευθύντρια, την οποία λίγο αργότερα άφησαν στην πλατεία της πόλης. Μετά διέφυγαν με άγνωστο τρόπο.

Στον Αμπελώνα Λάρισας αναμένεται να μεταβεί κλιμάκιο αξιωματικών από την Αθήνα για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης ενώ θα εξεταστεί το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα σε μια προσπάθεια να αντληθούν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου