ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί η αλλαγή στο προφίλ της Καρολάιν στο Facebook: «Οσοι την αγαπούν θα βρουν παρηγοριά»

συγκινεί-η-αλλαγή-στο-προφίλ-της-καρολ-537040

Η μικρή Λυδία βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της γιαγιάς της Σουζάνας, μητέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

“Τώρα οι γονείς της Καρολάιν περιμένουν απαντήσεις από την ολοκλήρωση της ανάκρισης ώστε να βρεθεί το κίνητρο. Τελειώσαμε με το επείγον θέμα του παιδιού. Τώρα θα ασχοληθούμε με την ποινική δικογραφία, να συνδράμουμε και εμείς στο έργο του ανακριτή. Υπάρχουν αρκετά σκοτεινά σημεία, τα οποία ήδη διερευνά ο ανακριτής. Υπάρχουν διάφορα θέματα που ερευνώνται”, ανέφερε o δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν σχεττικά με την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Να σημειωθεί πως τελευταία οι λογαριασμοί της αδικοχαμένης 20χρονης στα σόσιαλ μίντια εμφανίζουν τροποποιήσεις.

Οσον αφορά τον λογαριασμό της στο instagram αυτός φαίνεται κλειδωμένος, δηλαδή πλέον μπορεί να τον επισκεφθεί μόνο όποιος ήταν φίλος με την Καρολάιν, ενώ το προφίλ της στο Facebook έχει τροποποιηθεί

Στο προφίλ της εμφανίζεται ποστ που γράφει “Εις μνήμην”, το οποίο συνοδεύει κείμενο στο οποίο σημειώνεται: “Στην μνήμη της Caroline Crourch. Ελπίζουμε ότι όσοι αγαπούν την Caroline, θα βρουν παρηγοριά πηγαίνοντας στο προφίλ της για να θυμηθούν και να τιμήσουν τη ζωή της”.

Να σημειωθεί ότι το FB έχει ρύθμιση που επιτρέπει σε άλλο πρόσωπο να διαχειρίζεται τον λογαριασμό σε περίπτωση θανάτου.

Το προφίλ της στο Facebook

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου