ΕΛΛΑΔΑ

«Τρελό» λεωφορείο αναστάτωσε την Αθήνα [εικόνες]

τρελό-λεωφορείο-αναστάτωσε-την-αθή-535618

Ένα πραγματικά περίεργο περιστατικό ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει ανοίξει δικογραφία για να εντοπίσει τον μυστηριώδη άντρα που έκλεψε λεωφορείο του ΟΑΣΑ από το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στον Βοτανικό και ακολούθησε μία ξέφρενη πορεία στους δρόμους της Αθήνας.

Το συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή 14 Απριλίου, όταν άγνωστος έβαλε μπρος το λεωφορείο, που βρισκόταν σταθμευμένο στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Αμφιπόλεως στον Βοτανικό. Αφού οδήγησε και βγήκε εκτός του αμαξοστασίου, οδήγησε σαν μεθυσμένος και κατέληξε μέχρι την περιοχή του Ταύρου. Εκεί παραβίασε πολλά STOP, ανέπτυξε μεγάλες ταχύτητες σε στενούς δρόμους, από όπου δεν διέρχονται υπό κανονικές συνθήκες λεωφορεία, και μάλιστα τράκαρε τουλάχιστον πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, βγήκε στην Πειραιώς και γύρισε στο δρόμο δίπλα από το αμαξοστάσιο. Εκεί τράκαρε το λεωφορείο πάνω σε πούλμαν, εγκατέλειψε το λεωφορείο στην οδό Αγίου Πολυκαρπίου, σε κοντινή απόσταση από το αμαξοστάσιο, και εξαφανίστηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άγνωστος βρήκε τα κλειδιά του λεωφορείου πάνω στη μίζα. Εκείνη την ημέρα το συγκεκριμένο λεωφορείο έπρεπε να μείνει ακινητοποιημένο στο αμαξοστάσιο, καθώς δεν είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα με τα δρομολόγια. Ερωτήματα εγείρονται από το πως κάποιος κατάφερε να μπει, να κλέψει ένα λεωφορείο και να φύγει σαν κύριος.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό και έχει λάβει πολλές καταθέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κανείς από το αμαξοστάσιο δεν διέκρινε τα χαρακτηριστικά του μυστηριώδη άντρα. Πηγές του ΟΑΣΑ αναφέρουν ότι «το περιστατικό ερευνάται».

Πηγή: ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου