ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγει η Δημόσια Τηλεόραση Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Π. Σαββίδη

ανοίγει-η-δημόσια-τηλεόραση-θεσσαλον-530861

Η ανακοίνωση ότι το σχέδιο επαναλειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη τίθεται σε εφαρμογή έγινε τηλεφωνικά, στους εργαζόμενους δημοσιογράφους, τεχνικούς, διοικητικούς, από τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων της ΔΤ Αθηνών, Βασίλη Θωμόπουλο.

Κατά τα φαινόμενα τη Δευτέρα αναμένεται να βγει στον αέρα ραδιοφωνικό πρόγραμμα ενώ πηγαίνει για αρχές Ιανουαρίου η έναρξη λειτουργίας του καναλιού, όπως αναφέρει το alterthess.gr

Ο ίδιος ο Παντελής Σαββίδης, με κείμενό του που επιβεβαίωνε τη συνάντηση και το κλείσιμο του deal από το καλοκαίρι. Διευκρινίζει όμως ότι συμφώνησε στη δημιουργία αυτόνομου καναλιού και ραδιοφώνου στη Θεσσαλονίκη και όχι ενός απλού ανταποκριτικού παραρτήματος και υπογράμμιζε πως δεν θα είναι αυτός που θα υλοποιήσει το σχέδιο.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

“Η δική μου θέση: τίποτε λιγότερο από ένα αυτόνομο κανάλι και ένα αυτόνομο ραδιόφωνο με ροή και εκπομπή σήματος από τη Θεσσαλονίκη. Οτιδήποτε άλλο δεν με αφορά και, αν γίνει, δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το υλοποιήσει. Η στάχτη μιας Γενικής Διεύθυνσης στη Θεσσαλονίκη που θα διοικεί ένα παράρτημα ενός από τα δύο κανάλια με έδρα την Αθήνα είναι για όσους αναζητούν ψευδαισθήσεις ως προσχήματα”.

news.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου