ΕΛΛΑΔΑ

Τον διορισμό της Πέτης Πέρκα καταγγέλλει η Σ.Βούλτεψη

τον-διορισμό-της-πέτης-πέρκα-καταγγέλ-530164

Tον διορισμό της Πέτης Πέρκα στη θέση της γενικής γραμματέως του υπουργείου Υποδομών καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη.

«Τελειωμό δεν έχουν οι ’πρώτη φορά αριστερά’ διορισμοί συγγενών στον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλοντας πως «στον ήδη μακρύ κατάλογο, που όμοιό του δεν βρίσκει κανείς ακόμη και στα πιο αυταρχικά καθεστώτα, ήλθε να προστεθεί και ο διορισμός της συντρόφου του βουλευτή και πρώην γραμματέα του κόμματος, Δ. Βίτσα».

Σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη «η Πέτη Πέρκα τοποθετήθηκε γενική γραμματέας στο υπουργείο Υποδομών, την ημέρα ακριβώς που ο κ. Βίτσας, ως πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο, διακήρυσσε πως ’η αλήθεια είναι λυτρωτική’ και πως προεδρεύει μιας επιτροπής που θα ρίξει φως σε σκοτεινά σημεία, τα οποία έκαναν τον λαό να υποφέρει».

«Και μέχρι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλύψουν γιατί ο λαός υποφέρει, η νομενκλατούρα τους θα βολεύεται σε θέσεις και αξιώματα. Προφανώς το έχουν βάλει σκοπό να έχει τακτοποιηθεί και ο τελευταίος συγγενής μέχρι να οδηγήσουν το λαό στο τρίτο μνημόνιο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου