ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στη Ρόδο

μπαράζ-συλλήψεων-για-ναρκωτικά-στη-ρό-529114

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στη Ρόδο προκειμένου να καταπολεμηθεί η διάδοση των ναρκωτικών. Έτσι, συνέλαβαν δέκα άτομα με τις κατηγορίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας.

Η αστυνομική επιχείρηση διήρκεσε από το πρωί μέχρι το απόγευμα και περιελάμβανε στοχευμένους ελέγχους σε περιοχές και χώρους όπου συχνάζουν άτομα τα οποία προσπαθούν να διακινήσουν ή να προμηθευτούν ναρκωτικές ουσίες.

Κατά τους ελέγχους που έγιναν στην περιοχή του πρώην νοσοκομείου Ρόδου συνελήφθησαν έξι άνδρες ηλικίας 32, 34, 45, 49, 49 και 52 ετών γιατί στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν 6 ναρκωτικά χάπια, στην κατοχή καθώς και σε δωμάτιο του πρώην νοσοκομείου που χρησιμοποιούσε παράνομα ο 34χρονος εντοπίστηκαν 270,80 ευρώ, καθώς και 279 ναρκωτικά χάπια, τα οποία σκόπευε να διαθέσει σε τοξικομανείς. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε προβεί στην ηλεκτροδότηση του εν λόγω δωματίου με ηλεκτροφόρο αγωγό τον οποίο είχε επισυνδέσει σε στύλο δικτύου της Δ.Ε.Η. αφαιρώντας ηλεκτρικό ρεύμα.

Στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και στην κατοχή και στο σπίτι του ενός 49χρονου βρέθηκαν συνολικά 231 ναρκωτικά χάπια, τα οποία σκόπευε να διαθέσει σε τοξικομανείς. Στην κατοχή του άλλου 49χρονου βρέθηκαν 30 ναρκωτικά χάπια και στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκαν 4 ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από τους ελέγχους στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι συνελήφθησαν δυο άνδρες ηλικίας 20 και 26 ετών γιατί εντοπίσθηκαν έξω από αθλητική εγκατάσταση να κατέχουν μικροποσότητες ηρωίνης.

Επίσης συνελήφθησαν μια 29χρονη και ένας 33χρονος γιατί κατείχαν από κοινού με έναν 28χρονο, ο οποίος αναζητείται, σε διαμέρισμα στην περιοχή Κρεμαστή Ρόδου το χρηματικό ποσό των 565 ευρώ και 270 ναρκωτικά χάπια, με σκοπό τη διακίνησή τους σε τοξικομανείς.

Το σύνολο των ναρκωτικών χαπιών τα οποία κατείχαν παράνομα οι δράστες, οι υπόλοιπες ναρκωτικές ουσίες, καθώς και τα χρηματικά ποσά κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες αυτόφωρης και τακτικής διαδικασίας και έξι από αυτούς οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

rodiaki.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου