ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονη

τραγωδία-στη-νίκαια-φορτηγό-παρέσυρε-527106

Τραγωδία στη Νίκαια, καθώς φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο κοριτσάκι το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ από το τροχαίο τραυματίστηκε ακόμα ένα ανήλικο παιδί για την κατάσταση της υγείας του οποίου επικρατεί σύγχυση προς το παρόν με άλλες πηγές να αναφέρουν πως τα τραύματα είναι σοβαρά και άλλες πως είναι ελαφριά.

Σύμφωνα με το Star το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια. Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στον ρεπόρτερ του σταθμού, το κοριτσάκι κατέβηκε με μια ενήλικη γυναίκα και ακόμα ένα παιδί, από πούλμαν που είχε σταματήσει στα αριστερά του δρόμου.

Όταν οι τρεις του ξεκίνησαν να διασχίζουν το δρόμο κάθετα, το φανάρι κυκλοφορίας των αυτοκινήτων άναψε πράσινο με αποτέλεσμα να τρέξουν για να φτάσουν στη νησίδα. Όμως ο οδηγός του φορτηγού που κινούνταν στο αριστερά ρεύμα που διέσχιζε κάθετα η γυναίκα με τα δύο παιδιά, δεν τους είδε με αποτέλεσμα να παρασύρει το κοριτσάκι και να χτυπήσει το άλλο παιδί.

“Του φώναζα να σταματήσει για να μην πατήσει και το άλλο παιδί”

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου συμβάντος, είπε πως φώναξε στον οδηγό να σταματήσει, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί, γιατί όπως τόνισε κόντεψε να πατήσει και το δεύτερο παιδί.

Το φορτηγό που οδηγούσε είναι από αυτά που χρησιμοποιούν στις χωματουργικές εργασίες και είναι ιδιαίτερα ψηλό, ενισχύοντας τους παραπάνω ισχυρισμούς που αναφέρουν ότι ο οδηγός δεν είδε ποτέ τα τρία άτομα να διασχίζουν το δρόμο. Στο σημείο έφτασαν ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες.

Δυστυχώς το 6χρονο κοριτσάκι είχε ήδη καταλήξει. Για το θανατηφόρο δυστύχημα διεξάγεται έρευνα από την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της οποίας ανακρίνεται ο οδηγός και συλλέγονται μαρτυρίες του σοκαριστικού περιστατικού. Η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα έχει αποκατασταθεί αυτή τη στιγμή, καθώς είχε σταματήσει μετά το τροχαίο δυστύχημα από οδηγούς διερχόμενων οχημάτων που αδυνατούσαν να συλλάβουν την αδιανόητη τραγωδία.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου