ΕΛΛΑΔΑ

Συνεργασία υπ. Παιδείας και Δίωξης Ηλ. Εγκλήματος για τις Πανελλαδικές

συνεργασία-υπ-παιδείας-και-δίωξης-ηλ-ε-523376

Zητήματα ασφαλείας των ψηφιακών συστημάτων, οι τρόποι μετάδοσης των θεμάτων και των αποτελεσμάτων και η συνεργασία του υπουργείου με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων στα επιτυχημένα πρότυπα των προηγούμενων ετών συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα μεταξύ εκπροσώπων της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Δημήτριος Χασάπης, συνοδευόμενος από το αρμόδιο για τη διεξαγωγή των εξετάσεων προσωπικό, και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης με εξειδικευμένους αξιωματικούς της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα διαθέσει ως την καταληκτική ημερομηνία των εξετάσεων, σε καθημερινή 24ωρη βάση, εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα συνδράμει στη διασφάλιση της ακεραιότητας και της απρόσκοπτης μετάδοσης των θεμάτων των εξετάσεων καθώς και της μετέπειτα μετάδοσης της βαθμολογίας.

Το προσωπικό αυτό θα παρέχει οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη χρειαστεί, θα διεξάγει συνεχή διαδικτυακή έρευνα και τέλος θα επέμβει άμεσα σε οποιοδήποτε περιστατικό τυχόν απαιτηθεί.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου