ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο: Εκδόθηκε silver alert

αγωνία-για-τον-ορειβάτη-που-αγνοείται-521979

Αγωνία επικρατεί για τον 36χρονο ορειβάτη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το Σάββατο 3 Ιουλίου όταν πήγε για ορειβασία στον Όλυμπο. Η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνιση του, μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον 36χρονο.

Για την εξαφάνιση του 36χρονου άνδρα εκδόθηκε μάλιστα και silver alert δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του και χαρακτηριστικά που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης εξαφανίστηκε στις 3 Ιουλίου 2021. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι εύσωμος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα, μπλε σορτσάκι και χοντρά καφέ ορειβατικά μποτάκια. Φοράει σκουλαρίκι και στα δύο αυτιά.

Το Σάββατο 3/7/2021 ξεκίνησε από το Άνω Πηγάδι Λιτοχώρου πεζός για ορειβασία στο όρος Όλυμπος. Την ίδια μέρα επικοινώνησε με τους οικείους του από την περιοχή Λιβαδάκια, όπου και κατασκήνωσε με σκοπό να συνεχίσει τον περίπατό του στις γύρω περιοχές. Έκτοτε, το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο.

Μαζί του είχε ένα σακίδιο, το οποίο όμως βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, που ήδη ερευνούν την περιοχή. Στο σακίδιο βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και το tablet του.

Οποιοσδήποτε γνωρίζει στοιχεία ας επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου