ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Δάγκωσε αστυνομικό για να αποφύγει την σύλληψη

σέρρες-δάγκωσε-αστυνομικό-για-να-αποφ-52192

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι κάποιος προσπαθεί να αντισταθεί της σύλληψης. Ωστόσο, ο τρόπος που χρησιμοποιούν κάποιοι κάνει αίσθηση.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στις Σέρρες όταν ένας άντρας δάγκωσε έναν αστυνομικό στο χέρι τη στιγμή που πήγε να τον συλλάβει καθώς νωρίτερα η σύντροφός του είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία κάνοντας λόγο για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αστυνομικός φέρει δύο δαγκωματιές στο χέρι, με τους αστυνομικούς στη συνέχεια να προχωρούν στη σύλληψή του.

Του έκανε αιμάτωμα

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιος Αραμπατζή, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο Τηλεόραση. Ο κ. Αραμπατζής ανέφερε ότι για περίπου 5 λεπτά ο άνδρας δάγκωνε τον αστυνομικό.

«Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, όντως υπήρχε θέμα ενδοοικογενειακής βίας και κατά την ακινητοποίηση του άνδρα για την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα Σερρών υπήρξε μια συμπλοκή, ο εν λόγω άντρας αντιστεκόταν στην προσαγωγή, επιτέθηκε στους συναδέρφους και δάγκωσε στο χέρι τον έναν συνάδερφο για 5 λεπτά δημιουργώντας ένα αιμάτωμα» αναφέρει ο κ. Αραμπατζή.

Σύμφωνα, με τον κ. Αραμπατζή ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βία κατά των αστυνομικών υπαλλήλων, για σωματικές βλάβες και για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου