ΕΛΛΑΔΑ

Προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ. για την αυτοκτονία πρώην εργαζόμενου της Siemens

προανάκριση-από-την-ελ-ασ-για-την-αυτοκ-519168

Με τον θάνατο 61χρονου επιχειρηματία, πρώην εργαζόμενου στην Siemens στο τμήμα που ήταν αρμόδιο για την προμήθεια του περιβόητου συστήματος C4I, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ασχολείται η Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, η οποία αποδίδεται σε προσωπικούς, πιθανόν οικονομικούς λόγους.

Το πτώμα του 61χρονου, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, σε υπαίθριο χώρο, στην περιοχή Αιξωνής, στους πρόποδες του Υμηττού.

Ο επιχειρηματίας είχε βληθεί με πιστόλι, το οποίο βρέθηκε δίπλα του, μία φορά στο αριστερό ημιθωράκειο κοντά στην καρδιά.

Στις τσέπες του βρέθηκαν δύο πλαστικοποιημένα σημειώματα, το ένα δακτυλογραφημένο, στο οποίο εξηγεί ότι αγόρασε το όπλο νόμιμα από την Αθήνα και το άλλο χειρόγραφο, στο οποίο εξηγεί στους συγγενείς του τους λόγους της αυτοκτονίας, αλλά δεν είναι ευδιάκριτα τα γράμματα.

Ο 61χρονος, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, είχε αποχωρήσει από την Siemens το 2005 και είχε ανοίξει δική του επιχείρηση, η οποία όμως δεν πήγε καλά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο επιχειρηματίας είχε κάνει πάλι απόπειρα αυτοκτονίας για προσωπικούς λόγους το 2008.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου