ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 41χρονος για το θάνατο του 30χρονου κυνηγού

συνελήφθη-41χρονος-για-το-θάνατο-του-30χρ-519106

Ένας 41χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με την κατηγορία ότι το μεσημέρι της Κυριασκής πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 30χρονο κυνηγό που βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Κομποτάδων Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας, ο 41χρονος, μαζί με επτά ακόμη άτομα μετέβησαν στην τοποθεσία «Κάκαβος–Αγιονέρι» Κομποτάδων Φθιώτιδας, όπου τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία (καρτέρια), αναμένοντας θηράματα (αγριόχοιρους).

Ο 41χρονος, κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο τον 30χρονο, ο οποίος είχε μεταβεί μόνος του στην ανωτέρω περιοχή για κυνήγι, με αποτέλεσμα να κατακρημνιστεί σε χαράδρα.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή, ενώ με την συνδρομή της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. Λαμίας, ανασύρθηκε χθες το απόγευμα η σορός του 30χρονου.

Στην περιοχή μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Από τους αστυνομικούς προσήχθησαν όλα τα μέλη της ομάδας των κυνηγών και στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε, συνελήφθη ο 41χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Επιπλέον κατασχέθηκε το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ τις αστυνομικές έρευνες διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προκειμένου να διευκρινιστούν επακριβώς οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου