ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: Πιθανό έγκλημα πίσω από τον θάνατο της 26χρονης – Ανατροπή από τα νέα ευρήματα

φολέγανδρος-πιθανό-έγκλημα-πίσω-από-τ-516022

Μυστήριο πίσω από το θάνατο της 26χρονης στη Φολέγανδρο όπου βρισκόταν για διακοπές.

Στην παραλία που γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή της 26χρονης, βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της.

Πολύ κοντά το ένα της σκουλαρίκι και πιο κάτω κηλίδες αίματος, που πιθανότατα προέρχονται από τα χτυπήματα που δέχθηκε η αδικοχαμένη κοπέλα.

Η 26χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα χθες το μεσημέρι και οι έρευνες για την υπόθεση θρίλερ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η άτυχη γυναίκα είχε φτάσει στο νησί με 30χρονο φίλο της, την περασμένη Τρίτη (13/7/2021) και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Τα ίχνη του άντρα που την συνόδευε έχουν χαθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το μεσημέρι μέσα στη θάλασσα της Λυγαριάς, εκεί που εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη, βρέθηκε ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του 30χρονου.

Πάνω από το σημείο στον γκρεμό, διακρίνεται ακόμα το αυτοκίνητο της 26χρονης στο σημείο που σταμάτησε.

Ο άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί, καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Με την άτυχη φίλη του επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Το αυτοκίνητό τους ήταν λευκό, καινούργιο, μάρκας Ford Fiesta. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό. Ύστερα από την πτώση η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε. Είναι πιθανόν ότι έπεσε στη θάλασσα.

Ο φίλος της σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη χτες το βράδυ να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι. Υπάρχει σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση των αστυνομικών αρχών για να βρουν το φίλο της 26χρονης για τον οποίο εκτιμούν ότι είναι ζωντανός. Η φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr έχει δοθεί από την αστυνομία στις τοπικές αρχές και σε κατοίκους για να συνδράμουν στον εντοπισμό του.

Εκτιμάται ότι είναι «θέμα ωρών» να χυθεί περισσότερο φως στην υπόθεση, καθώς εχθές εστάλη η σορός της 26χρονης στην Αθήνα για διενέργεια νεκροψίας. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο τραγικός επίλογος του φίλου της Γαρυφαλιάς να γράφτηκε επίσης στη θάλασσα. Συγκλονισμένοι οι γονείς και των δυο νεαρών δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα εκτυλίχθηκαν σε μια μοιραία εκδρομή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου