ΕΛΛΑΔΑ

Κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ο δήμος Περάματος

κατά-της-ιδιωτικοποίησης-του-ολπ-ο-δήμ-511618

«Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού», τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης σε σύσκεψη αρμοδίων φορέων για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ που πραγματοποιείται το απόγευμα της Δευτέρας στο δημαρχείο Περάματος. Πρέπει να παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας του λιμανιού και ο ΟΛΠ να είναι ο φορέας διαχείρισης του, πρόσθεσε ο κ. Λαγουδάκης.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης, ο υπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Β´ Πειραιά κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, οι βουλευτίνες ΣΥΡΙΖΑ κυρίες Εύη Καρακώστα, Ελένη Σταματάκη, Νίνα Κασιμάτη, Ραχήλ Μακρή και εκπρόσωποι κομμάτων όπως Το Ποτάμι, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ κ.α. καθώς και δήμαρχοι άλλων περιοχών όπως της Σαλαμίνας και του Κορυδαλλού.

Ο κ. Λαφαζάνης στον χαιρετισμό του είπε ότι παραμένει η κυβέρνηση πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις για ανάδειξη του λιμανιού και προσπάθεια για αναζωογόνησης της ναυπηγοεπισκευής. Επίσης είπε ότι το Σάββατο στο υπουργείο του θα γίνει σύσκεψη για την ανασυγκρότηση της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και επανέλαβε την πρόθεση για τη δημιουργία του ενιαίου και δημόσιου φορέα διαχείρισης της Ζώνης.

Στη σύσκεψη συζητείται η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου