ΕΛΛΑΔΑ

Διαγράφτηκε από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Γ.Νταβρής

διαγράφτηκε-από-την-κο-των-ανεξάρτητω-500706

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τον βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή, ο οποίος απουσίαζε αδικαιολόγητα από την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Γ.Νταβρής ήταν μεταξύ των επτά βουλευτών που έστειλαν επιστολή στον Πάνο Καμμένο και του ζητούσαν να προηγηθεί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου -αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι άλλοι βουλευτές που είχαν υπογράψει την επιστολή ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Γιοβανόπουλος και οι Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλης Καπερνάρος και Παύλος Χαϊκάλης. Ο τελευταίος τελικώς παρέστη στο Εθνικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο κ. Γιοβανόπουλος και η αναπληρώτρια γραμματέας της ΚΟ Μαρίνα Χρυσοβελώνη υπέβαλαν τις παραιτήσεις του από τη γραμματεία της ΚΟ. Ωστόσο, οι παραιτήσεις τους δεν έγιναν αποδεκτές.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση, θα βγούμε ενωμένοι σαν μια γροθιά, και θα αποτελέσουμε την πολιτική δύναμη εκείνη, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα» είπε ο κ. Καμμένος πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.

Σε ερώτηση σχετική με διαγραφές βουλευτών, ο κ. Καμμένος απάντησε «θα δούμε».

Από τη συνεδρίαση απουσιάζουν δικαιολογημένα η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Καμμένου βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης λόγω οικογενειακού πένθους και ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου