ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ επεισοδίων τη νύχτα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

μπαράζ-επεισοδίων-τη-νύχτα-σε-αθήνα-κα-497703

Μπαράζ επεισοδίων σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στις 4 τα ξημερώματα άγνωστοι έβαλαν φωτιά στα ΑΤΜ και έσπασαν με πέτρες και ρόπαλα τις τζαμαρίες δύο τραπεζών στην Καισαριανή, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες είχαν να προκαλέσουν φθορές και όχι να αφαιρέσουν χρήματα.

Επιπλέον επίθεση με μολότοφ εξαπέλυσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα,δέχτηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Την ίδια στιγμή, επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο, στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε στις 2.15 ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα περίπου 100 ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εξήλθε από του χώρους του ΑΠΘ και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Από την επίθεση, προκλήθηκαν φθορές σε κάδους απορριμμάτων και σταθμευμένα ΙΧ οχήματα. Η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές, η μία εκ των οποίων μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ανυπότακτο άνδρα.

[thetoc.gr, με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου