ΕΛΛΑΔΑ

«Κρυφός» οίκος ανοχής στη Ρόδο – 36χρονος κακοποιούσε σωματικά 32χρονη

κρυφός-οίκος-ανοχής-στη-ρόδο-36χρον-4965

«Κρυφός» οίκος ανοχής που λειτουργούσε σε χώρο καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου εντοπίστηκε από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν ένας 36χρονος πολίτης Αλβανίας και μια 28χρονη πολίτης Μολδαβίας (που είναι οι διαχειριστές του καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης), κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της σωματεμπορίας, μαστροπείας και παράνομης λειτουργίας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης των κατηγορούμενων κατά τον οποίο εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, με κρυφή πρόσβαση, που χρησιμοποιούνταν ως σημείο ερωτικών συνευρέσεων εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εξακριβώθηκε ότι διαχειριστές του καταστήματος εξωθούσαν στην πορνεία υπαλλήλους-σερβιτόρες, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής την οποία διαμοιράζονταν.

Επιπρόσθετα, ο 36χρονος εξανάγκαζε, με τη χρήση σωματικής βίας, 32χρονη πολίτη Μολδαβίας να εκδίδεται ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλική ράβδος (κλομπ) με την οποία ο δράστης προκαλούσε σωματικές βλάβες στην 32χρονη. Σημειώνεται ότι ο 36χρονος είχε κατηγορηθεί το 2015 για παρόμοια υπόθεση, λειτουργώντας το ίδιο κατάστημα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή Ρόδου.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου