ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Κηφισιάς: Το Πεντελικόν θα ανοίξει σύντομα

δήμαρχος-κηφισιάς-το-πεντελικόν-θα-αν-495863

Τη διαβεβαίωση ότι το ιστορικό ξενοδοχείο Πεντελικόν θα επαναλειτουργήσει σύντομα, ως ξενοδοχειακή μονάδα πολυτελείας, έδωσε στον δήμαρχο Κηφισιάς ο νέος ιδιοκτήτης του.

Για το γεγονός αυτό ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 27 Μαΐου 2015, ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων, αναφορικά με το μέλλον του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το enypografa.gr, ο κ. Θωμάκος δήλωσε ότι ο νέος ιδιοκτήτης, ο Ελληνο-Βενεζουελανός επιχειρηματίας από τον χώρο των τροφίμων Θ. Δουζόγλου, τον επισκέφθηκε στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια είχε και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, όπου και τον διαβεβαίωσε ότι, μετά τις ανακαινίσεις που θα πραγματοποιηθούν στα δωμάτια του ξενοδοχείου (όπως σημείωσε αυτά βρίσκονται σε κακή κατάσταση) η μονάδα θα παραχωρηθεί σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο και θα επαναλειτουργήσει.

Μάλιστα, όπως είπε ο επιχειρηματίας, έχει τις καλύτερες προθέσεις απέναντι στο προσωπικό, ενώ τόνισε ότι οι παλαιοί εργαζόμενοι θα έχουν προτεραιότητα σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις για τη νέα περίοδο λειτουργίας του ξενοδοχείου. Πάντως, στη συνομιλία του με τον δήμαρχο, ο κ. Θ. Δουζόγλου άφησε αιχμές για το κακό επίπεδο επικοινωνίας με την πρώην ιδιοκτησία του ξενοδοχείου, κάτι που προφανώς είχε επιπτώσεις στην εξέλιξη του όλου θέματος.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου