ΕΛΛΑΔΑ

Εκπαιδευτικές άδειες λάμβανε ο Ηρακλής Κωστάρης της «17Ν»

εκπαιδευτικές-άδειες-λάμβανε-ο-ηρακλ-492649

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τις άδειες των καταδικασμένων μελών της «17Ν» βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, μετά την παραβίαση της άδειας του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη ένας εκ των καταδικασθέντων για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη», ο Ηρακλής Κωστάρης, μπαινόβγαινε με μεγάλη συχνότητα στις φυλακές του Κορυδαλλού, λαμβάνοντας, εκτός από τις κανονικές άδειες, και εκπαιδευτικές, καθώς φέρεται να παρακολουθούσε μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ΤΕΙ της Αθήνας.

Ο Ηρακλής Κωστάρης ήταν κρατούμενος της ΚΑΥΦ (σ.σ. Κεντρικής Αποθήκης Υλικού των Φυλακών) και μαζί με 50 ακόμη κρατούμενους, ήταν υπεύθυνος για την παρασκευή και διανομή άρτου σε νοσοκομεία και σωφρονιστικά καταστήματα όλης της χώρας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά τον θόρυβο που ξέσπασε από την παραβίαση της άδειας του Χριστόδουλου Ξηρού, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε από την ΚΑΥΦ στον Κορυδαλλό, ενώ κόπηκαν όλες οι εκπαιδευτικές άδειές του.

kathimerini.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου