ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: Είχε προσχεδιάσει το έγκλημα ο γυναικοκτόνος

δάφνη-είχε-προσχεδιάσει-το-έγκλημα-ο-γ-491201

Ο 40χρονος δολοφόνος της 31χρονης στην Δάφνη είχε πάρει το μαχαίρι μήκους 28 εκατοστών με το οποίο κατέσφαξε την σύζυγο του , το προηγούμενο βράδυ από το ψητοπωλείο το οποίο διατηρούσε στην ίδια περιοχή. Σε αυτή την αναφορά που πιθανόν θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας , αναμένεται να προχωρήσει –σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr- κρίσιμος μάρτυρας που παρακολουθούσε τις κινήσεις του δράστη το προηγούμενο βράδυ.

Ο εν λόγω μάρτυρας που πιθανόν θα καταθέσει τις επόμενες ώρες για την δραματική υπόθεση φαίνεται να είδε τον 40χρονο αλλοδαπό να παίρνει το μαχαίρι του φόνου από συρτάρι στο ψητοπωλείο και να το έκρυψε σε τσάντα που πήρε μαζί του. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο θα πρόκειται για ένα σαφές δείγμα του προσχεδιασμού της γυναικοκοτονίας.

Σημειώνεται πάντως ότι o δράστης στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι είχε πάρει –σε μία έκρηξη οργής- το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να δολοφονήσει την 31χρονη από την κουζίνα του σπιτιού.

Την ίδια ώρα οι συγγενείς του θύματος, τους οποίους εκπροσωπεί νομικά ο δικηγόρος Πειραιά κ Ιωάννης Γλύκας αναμένεται να προχωρήσουν σε αγωγή εναντίον του ελληνικού δημοσίου απαιτώντας αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Κι αυτό λόγω των παραλείψεων αστυνομικών (σ.σ. έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα) γιατί δεν ασχολήθηκαν ουσιαστικά με καταγγελίες γειτόνων για κακοποίηση της 31χρονης από τον σύζυγο της.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου