ΕΛΛΑΔΑ

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ περνούν γενεές δεκατέσσερις τον Ευάγγελο Βενιζέλο

στελέχη-του-πασοκ-περνούν-γενεές-δεκα-490717

Η δημοσκόπηση του newpost έχει προκαλέσει σοκ στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Στο «κάστρο» του κόμματος τη Β΄Αθηνών το ΠΑΣΟΚ καταρρέει κάτι που συμβαίνει και στην Ά περιφέρεια ενώ στην περιφέρεια Αττικής το κόμμα δεν λαμβάνει ούτε το 2,9% των ψήφων.

Αυτή η έρευνα πρώτα προκάλεσε σοκ και μετά οργή καθώς πολλά στελέχη χρεώνουν την κατάρρευση στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Ρε που φτάσαμε θα ψηφίζουμε εξωκοινοβουλευτικό ΠΑΣΟΚ» έλεγαν δύο στελέχη μεταξύ τους πίνοντας τον καφέ τους στο κέντρο της Αθήνας. Και οι δύο τόνιζαν πως «η κατάσταση δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να κάνουμε για το πλοίο θα βουλιάξει. Τώρα πρέπει που το κεφάλι μας είναι λίγο έξω από το νερό ,αλλιώς θα πάμε όλοι μαζί στον πάτο.»

Πάντως , όσο και αν στις κατ ιδίαν συζητήσεις τους τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ , περνούν γενεές δεκατέσσερις τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όσο και αν βγάζουν καπνούς για τη συνεργασία με τους «58» αμφισβήτηση στα ίσια δεν προκύπτει.
Μόνο ο Μιχάλης Καρχιμάκης και οι «75» έθεσαν αρκετά θέματα προς τον κο Βενιζέλο.

Το ΠΑΣΟΚ απάντησε στον πρώην γραμματέα του κόμματος με ανακοίνωση-παραπομπή στις αποφάσεις της κεντρικής επιτροπής και αυτό που έλεγαν από τη Χαριλάου Τρικούπη είναι πως «δεν είναι η ώρα να βάζουμε για εντυπωσιασμό θέματα που ουσιαστικά δεν υφίστανται».

Όμως, ακόμη και το γεγονός ότι η Χαριλάου Τρικούπη απάντησε στους «75» δείχνει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το άλλοτε κραταιό κόμμα.

Όλοι περιμένουν την επιστροφή Βενιζέλου από τις ΗΠΑ να δουν τι έχει στο μυαλό του. Ο κος Βενιζέλος εμπιστεύεται πια ελάχιστους στον κομματικό μηχανισμό και δεν ανοίγει συχνά τα χαρτιά του στους συνεργάτες του.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου