ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη για την υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Αννυ

αποκάλυψη-για-την-υπόθεση-της-δολοφον-489350

Αποκάλυψη-«κλειδί» έκανε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας αναφορικά με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της μικρής Άννυ, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τον γιατρό, που μίλησε στα «Καρντάσιανς» (είχε εξετάσει και τη μητέρα της μικρής Αννυ), η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ανακάλεσε την απόφασή της να καλέσει για απολογία τον βασικό μάρτυρα για τη δολοφονία του παιδιού, τον φίλου του ζευγαριού Νικολάι ή Νίκι.

Ο μάρτυρας έχει μεταβεί στη Βουλγαρία, χώρα καταγωγής του, πριν ακόμα λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης της 4χρονης. Υπήρξε μάρτυρας-κλειδί, καθώς η κατάθεσή του -που έγινε μετά από συνεργασία των ελληνικών με τις βουλγαρικές αρχές- οδηγήσε τις αρχές στην αποκάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Ο εν λόγω μάρτυρας είχε κληθεί από την ανακρίτρια για να καταθέσει, ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Σούρα, η ίδια η ανακρίτρια ανακάλεσε την απόφασή της.

Ο γιατρός συμπλήρωσε ότι ο νομικός σύμβουλος της Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, μητέρας της Άννυ, πρόκειται να απευθυνθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ώστε να κληθεί ο Νικολάι ως κατηγορούμενος πλέον.

«Αυτή η μάνα, καλή ή κακή, έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια, διότι δεν ήταν εκεί. Όλοι το ξέρουμε ότι ήταν στη Γερμανία και έφερνε λεφτά. Η ανακρίτρια δεν το δέχτηκε, είπε ότι δεν αξίζει να έρθει, δεν με ενδιαφέρει. Δηλαδή μας αποσπά από την αλήθεια. Ούτε καν έγινε το αίτημα, δεν το δέχτηκε. Είναι τεράστιο θέμα. Είναι κλειδί…» δήλωσε ο κ. Σούρας.

(βίντεο: zappit)

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου