ΕΛΛΑΔΑ

Χατζηδάκης: Τα σκληρά μέτρα βασίζονται στο email Βαρουφάκη

χατζηδάκης-τα-σκληρά-μέτρα-βασίζοντα-487510

Τα σκληρά μέτρα που παρουσιάστηκαν στον πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες δεν έπεσαν από τον ουρανό, βασίζονται στο email Βαρουφάκη, ο οποίος έλεγε ότι «με τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου κρατήσαμε το 70% του μνημονίου και το εμπλουτίσαμε με δικά μας, φρέσκα μέτρα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ εξήγησε: «Σε εμάς ζητούσαν μέτρα 2 δισ. ευρώ και τώρα πάμε στα 3 δισ. ευρώ επειδή έχουμε γυρίσει πίσω στην ύφεση λόγω της ’λεβέντικης διαπραγμάτευσης’» δήλωσε δηκτικά ο βουλευτής της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση έπρεπε να στηρίξει πρώτα τον εαυτό της, αν είχε συμφωνήσει σύντομα δεν θα είχαν χειροτερεύσει τα οικονομικά μεγέθη» πρόσθεσε.

Επικριτικός για τη στάση και τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά, εμφανίστηκε μέσω του ΣΚΑΪ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Χθες πήραμε μια πολύ σκληρή απάντηση στο άρθρο Τσίπρα στη Le Monde […] κατεβάζουν τους στόχους οι δανειστές στο πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά τα μέτρα αυξάνονται. Έχουμε το αποτέλεσμα των τεσσάρων μηνών ακυβερνησίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου