ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Ελεύθερος ο 17χρονος που είχε μαχαιρώσει δύο άτομα

ξάνθη-ελεύθερος-ο-17χρονος-που-είχε-μαχ-480725

Ελεύθερος αφέθηκε ο 17χρονος νεαρός που είχε τραυματίσει σοβαρά, με αρκετές μαχαιριές, δύο ανήλικους στον οικισμό της Γοργόνας, πριν από περίπου ένα μήνα.

Ο νεαρός, ο οποίος είχε αυτοτραυματιστεί, προσπαθώντας να κόψει τις φλέβες του με το ίδιο μαχαίρι, νοσηλεύτηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Ξάνθης και αφού ανάρρωσε, αφέθηκε ελεύθερος.

Κάτοικοι της Γοργόνας και συγγενείς των δύο θυμάτων, επικοινώνησαν με το XanthiPress.gr καθώς είδαν αρνητικά το γεγονός ότι δεν προφυλακίστηκε. Όμως, το νεαρό της ηλικίας σε συνδυασμό με τους πολύ αυστηρούς και συγκεκριμένους όρους που ισχύουν πλέον για την προφυλάκιση, είχαν σαν αποτέλεσμα, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο νεαρός να αφεθεί ελεύθερος.

Στην περιοχή της Γοργόνας όπου διαμένει, το κλίμα είναι τεταμένο και οι δημόσιες εμφανίσεις του ανήλικου είναι περιορισμένες μετά το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ένας εκ των δύο φίλων του που τραυματίστηκαν, έφερε 8 μαχαιριές στην πλάτη και η κατάστασή του ήταν αρκετά σοβαρή, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί και να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου είχε διακομιστεί, το βράδυ του συμβάντος.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου