ΕΛΛΑΔΑ

Με κλεμμένο… τρακτέρ πέρασαν τα σύνορα

με-κλεμμένο-τρακτέρ-πέρασαν-τα-σύνορ-479617

Στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας μεταξύ Ελληνικής και Αλβανικής Αστυνομίας, εξιχνιάστηκε κλοπή τρακτέρ από το Μελάνθιο Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, 49χρονος αγρότης κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Νεστορίου ότι άγνωστοι έκλεψαν το τρακτέρ από την κτηνοτροφική του μονάδα.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νεστορίου και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, προέκυψε έξοδος του οχήματος προς την Αλβανία και άμεσα ενημερώθηκαν οι όμορες Αλβανικές Αρχές.

Μετά από συνεργασία των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Αλβανικής Αστυνομίας, βρέθηκε το αγροτικό μηχάνημα σε περιοχή της Κορυτσάς στην Αλβανία και συνελήφθη από την Αλβανική Αστυνομία 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.

Το όχημα κατασχέθηκε και βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κορυτσάς, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επανάκτησής του από τον 49χρονο ιδιοκτήτη του.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεστορίου, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να εμπλέκεται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

grevenamedia.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου