ΕΛΛΑΔΑ

Ο «πόλεμος» της Greek Mafia και η ενέδρα στα Γλυκά Νερά

ο-πόλεμος-της-greek-mafia-και-η-ενέδρα-στα-γλυκ-478166

Την «παραδειγματική» σημειολογία της επιλογής του τόπου εκτέλεσης του συμβολαίου θανάτου του 47χρονου Βασίλη Γρίβα, έξω από δημοτικό σχολείο, αναζητούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, καθώς θεωρούν πως δεν ήταν τυχαία και δεν αποκλείουν το θύμα να είχε προβεί σε κάτι αντίστοιχο πριν από κάποια χρόνια. Στόχος απόπειρας δολοφονίας έξω από σχολείο την ώρα που μετέφερε το παιδί του είχε γίνει γνωστός ληστής τραπεζών, ο οποίος είχε τραυματιστεί. Ήταν δεξί χέρι του απότακτου αστυνομικού Νικήτα Μαυρίκη, ο οποίος είχε εκτελεστεί στα Καμίνια στις 20 Ιουνίου 2011, κατά τη διάρκεια 5θήμερης άδειας που είχε λάβει από τις φυλακές Ναυπλίου.

Ο Βασίλης Γρίβας το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν αποδέκτες αρμόδιους αξιωματικούς, φαίνεται να είχε… κόψει όλους τους δεσμούς συνεργασίας με άλλα τρανταχτά ονόματα της νύχτας, ακόμη και με τον «Καράφλα», καθιστώντας τον εαυτό του έναν «μοναχικό λύκο».

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν μέσα από τα πολλαπλά ανοικτά μέτωπα που είχε το θύμα, αυτό που προκάλεσε τη σύναψη του «συμβολαίου θανάτου» σε βάρος του. Δεν αποκλείουν ο 47χρονος να βρισκόταν εκείνος σε κάποια δολοφονική «προεργασία», αλλά να τον πρόλαβαν…

Οι «ύποπτες» υποθέσεις

Στο ερευνητικό τραπέζι βρίσκεται η περίπτωση του «Καράφλα», ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτό πόλεμο με ηγετικά μέλη της Greek Mafia, ενώ στις 5 Ιανουαρίου 2017 είχε πέσει θύμα επίθεσης με μαχαίρι μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, από δύο Αλβανούς, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για το αιματοκύλισμα σε μπαρ στο Μικρολίμανο, τον Νοέμβριο του 2014 και φέρονταν να είχαν ρόλο «ενοικιαζόμενων εκτελεστών». Δεν αποκλείεται η απόπειρα ανθρωποκτονίας να «χρεώθηκε» στον Γρίβα και χθες να εκδηλώθηκαν τα δολοφονικά αντίποινα.

Ένα άλλο περιστατικό που εξετάζεται είναι η παραδειγματική ανατίναξη αυτοκινήτου την ώρα που κινούταν στην Αττική Οδό, στις 29 Δεκεμβρίου 2014. Από την έκρηξη ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού είχε σκοτωθεί ο 35χρονος Άλεξ Ράπο, «πρωτοπαλίκαρο» νονού της νύχτας των νοτίων προαστίων . Το θύμα είχε σχέσεις ακόμη και με άτομα που σχετίζονταν με την συμμορία του μακελάρη του Μικρολίμανου, Αρμπέρ Μπάκο. Ο Άλεξ Ράπο σχετιζόταν με σπείρα ανατινάξεων ΑΤΜ με τη μέθοδο plofkraak, είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών, διακίνηση και εκμετάλλευση γυναικών. Ο ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός είχε κολληθεί κάτω από αυτοκίνητο προγραμματισμένος να εκραγεί στις 07:30 το πρωί εκείνης της μέρας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου το πήρε έκτακτα για να μεταφέρει τη φίλη του στο αεροδρόμιο, γιατί πετούσε στις 08:45 για Τίρανα, κάτι που πιθανότητα αγνοούσαν οι δράστες, με αποτέλεσμα η βόμβα να εκραγεί την ώρα που το όχημα κινούταν στην Αττική Οδό, μόλις 500 μέτρα από το σημείο αναχωρήσεων του αεροδρομίου.

Το θύμα είχε φτιάξει «εικονική» ζωή, μία που είχε ως προκάλυμμα για την οικογένεια και τους γνωστούς του, ενώ η άλλη φαίνεται να ήταν παράνομη. Έλεγε ότι ήταν πορτιέρης, μέτρ ή έκανε δημόσιες σχέσεις σε δύο γνωστά κλαμπ των νοτίων προαστίων. Διαπιστώθηκε ότι δεν είχε απασχοληθεί ποτέ σε αυτά.

Ο «αρχηγός» της ομάδας στην οποία ανήκε ο Άλεξ Ράπο, φερόταν να είχε αναλάβει την εκτέλεση «συμβολαίου θανάτου» σε βάρος της προέδρου του δικαστηρίου της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, Παρασκευής Καλαϊτζή. Τις προπαρασκευαστικές ενέργειες παρακολούθησης είχε αναλάβει η «Λίτσα» για λογαριασμό του τότε αγαπημένου της ξαδέρφου, αρχηγικού μέλους της Greek Mafia. Οι πληροφορίες εκτέλεσης έφθασαν στα αυτιά αστυνομικών και ο νονός των νοτίων προαστίων συνελήφθη στη Γλυφάδα και άλλο αδίκημα «πρόφαση». Στις 22 Νοεμβρίου 2012 είχε σημειωθεί βομβιστική επίθεση με στόχο την κατοικία της δικαστικού στο Χαλάνδρι, ως μία μορφή προειδοποίησης.

Μία άλλη υπόθεση η οποία εξετάζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας είναι η δολοφονία του Μιχάλη Γιατράκη, τον Απρίλιο του 2016 έξω από το σπίτι του στην οδό Κεφαλληνίας στον Άλιμο. Ο Γιατράκης ήταν ιδιοκτήτης αισθησιακού μπαρ στη Λ. Συγγρού αλλά και αθλητής του body building. Σε αυτή την περίπτωση οι τουλάχιστον τρεις εκτελεστές προσέγγισαν τον στόχο και πυροβόλησαν αρκετές φορές με πολεμικό καλάσνικοφ εναντίον του. Διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο έκαψαν σε κοντινή απόσταση αφήνοντας στο εσωτερικό του το πολεμικό όπλο και μία γεμιστήρα. Ο Γιατράκης είχε συλληφθεί και φυλακιστεί το 2009 για εμπόριο ναρκωτικών.

«Ενοικιαζόμενη» εκτελεστική ομάδα

Το ανησυχητικό για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. είναι το γεγονός πως η εκτελεστική ομάδα που απαρτιζόταν από πολλούς από τους συλληφθέντες του αιματοκυλίσματος στο Μικρολίμανο, έχει αντικατασταθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχει πάρει τα αιματηρά ηνία. Εκτελούν «συμβόλαια θανάτου» με τιμολόγιο έως 30.000 ευρώ. Δύο τουλάχιστον δολοφονίες και μία απόπειρα αποδίδεται στο «νέο αίμα» των εκτελεστών.

Οι πληροφοριακές ενδείξεις δείχνουν τρεις τουλάχιστον αλλοδαπούς και έναν Έλληνα. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για «τουρισμό»… πληρωμένων δολοφόνων, που έρχονται χτυπούν και φεύγουν στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της εκβιαστικής «επεκτατικής πολιτικής» των αντιμαχόμενων συμμοριών. Εμφανίζονται στην Ελλάδα λίγο πριν τις εκτελέσεις για να προβούν σε προπαρασκευαστικές ενέργειες παρακολούθησης του στόχου, να παραλάβουν οχήματα και οπλισμό.

Ο Βασίλης Γρίβας ήταν «ανοικτό βιβλίο», έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό, αρκετούς «πρόθυμους» να τον συνοδεύουν, όχι όμως στις προσωπικές στιγμές με τον 11χρονο γιο του, οι οποίες εξελίχθηκαν στην «αχίλλειο» πτέρνα του. Το 1988, σε μικρή ηλικία είχε γίνει πρωτοπαλίκαρο του Θέμη Καλαποθαράκου, και μετά την δολοφονία του το καλοκαίρι του 2000 στον Μαραθώνα, ο Βασίλης Γρίβας έφτιαξε την δική του ομάδα με χώρο ευθύνης την παραλιακή και τον Πειραιά. Η «επέκτασή» του είχε ενοχλήσει και τον Ιανουάριο του 2003 σώζεται από τύχη παρά τα πυρά που είχε δεχθεί. Το 2004 σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για πάνω από 200 εκβιασμούς σε νυχτερινά μαγαζιά και έμεινε στη φυλακή δυο χρόνια. Όταν βγήκε επέστρεψε στην ενεργό δράση και το 2011 κατηγορήθηκε μαζί με 215 ακόμη άτομα για περισσότερους από 300 εκβιασμούς. Στην σελίδα 96 του διαβιβαστικού της Αστυνομίας σε εκείνη τη δικογραφία, είχε προκαλέσει εντύπωση ο διάλογος του σημερινού θύματος με κατηγορούμενο της υπόθεσης απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, για την προμήθεια οπλισμού σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Η επίμαχη παράγραφος είχε ως εξής: «Την 15η Μαρτίου 2010 ο Ν. Κ. λέει στον Βασίλη Γρίβα ότι έμαθε που μένει ο Πετ. καθώς επίσης και το ‘στενό’ όπως χαρακτηριστικά λέει που μένει ο Χ. Εμ.. Επίσης την 14η Απριλίου 2010 σε συνομιλία που είχανε πάλι για την ομάδα του Β., ο Ν. Κ. λέει στον Γρίβα ότι γνωρίζει πώς ο Τρ. και ο Αν. (δολοφονήθηκε στο Γαλάτσι) προμηθεύανε την ‘ΣΕΧΤΑ’ με όπλα».

Στη δικογραφία γινόταν μνεία ότι σε αυτόν τον «πόλεμο» είχαν καταγραφεί 14 δολοφονίες και είχαν αποτραπεί τουλάχιστον 8 συμβόλαια θανάτου.

«Μερικοί» νεκροί

Φερόμενος «εισπράκτορας» της πλευράς των κατηγορουμένων της απαγωγής Παναγόπουλου και του αρχηγού του Χαϊδαρίου, δολοφονήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2009 μέσα σε ταβέρνα που διατηρούσε στο Μπουρνάζι. «Εισπράκτορας» της ομάδας «Καράφλα», ένας 27χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών δολοφονήθηκε στις 30 Μαρτίου 2011 στην Βάρκιζα.

Ένας 37χρονος Αλβανός, ο Δημ. Μ., ο οποίος είχε συλληφθεί στα Σεπόλια, όταν παρείχε καταφύγιο σε έναν από τους αναζητούμενους της υπόθεσης του Μικρολίμανου, φερόταν από τους αστυνομικούς ως ένας από τους καλύτερους «ενοικιαζόμενους πιστολέρο». Τον ήθελαν να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Αλβανό «αρχηγό» της μαφίας των Βαλκανίων και του ελληνικού συνδικάτου του εγκλήματος. Η Ελληνο-Αλβανική «συνεργασία» αφορούσε όλους τους εγκληματικούς τομείς, όπως οι αγοραπωλησίες όπλων με «ακαθόριστους» αποδέκτες, ναρκωτικών, πορνεία, εκβιάσεις, και εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου.

Στον «πιστολέρο» ύψους 1.65 μ., όπως τονίζουν οι αστυνομικοί, θέλοντας να αναδείξουν ότι το «ύψος που του λείπει το έχει αναπληρώσει σε εγκληματική συμπεριφορά», αποδίδονται τουλάχιστον τέσσερις ανθρωποκτονίες.

Η πρώτη την δολοφονία του 25χρονου Παναγιώτη Στίβα, στις 17 Σεπτεμβρίου 2006 στην οδό Ροδοπόλεως στην Νίκαια. Το θύμα, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ανήκε στην ομάδα των «κουμπάρων», Γιώργου Αυτιά και Γεράσιμου Μαυράκη (σύζυγος της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου), οι οποίοι επίσης δολοφονήθηκαν, ο πρώτος τον Ιούνιο του 2007 στην Καλλίπολη Πειραιά και ο δεύτερος τον Οκτώβριο του 2007 στον Ταύρο.

Η δεύτερη ήταν αυτή του 43χρονου Λιβανέζου Αλί Σαΐντ, τον Μάρτιο του 2008 στη συμβολή των οδών Πινδάρου και Κοραή στο Π. Φάληρο, «κουμπάρου» του «αρχηγού» της Ελευσίνας. Το θύμα διέθετε γνώσεις για την κατασκευή βομβών και εκτιμάται ότι βρισκόταν πίσω από παλαιότερες εκρήξεις σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων που διατηρούσε ο αντίπαλος «αρχηγός» του Χαϊδαρίου.

Η τρίτη δολοφονία αφορά αυτή του 39χρονου Γιώργου Σαμπάτ, ισραηλινής καταγωγής, επίσης τον Μάρτιο του 2008, έξω από μπαρ που εργαζόταν στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς. Στο ίδιο μπαρ εργαζόταν και ο 43χρονος Λιβανέζος Αλί Σαΐντ. Ο Σαμπάτ φερόταν ως ο «εκτελεστής» των Άρη Λακιώτη στις 18 Νοεμβρίου του 2005 στο Χαϊδάρι, του Γιάννη Γαβάκη στις 18 Σεπτεμβρίου του 2006 και Αριστοτέλη Γιαγιά και Βασίλη Νασιπιάν στις 27 Ιανουαρίου του 2007 στη Νίκαια, μέλη όλοι της ομάδας εκβιαστών του Χαϊδαρίου.

Η τέταρτη δολοφονία είναι αυτή του 31χρονου Ι.Τ., γνωστού ως «Πιτσίλα», στις 21 Μαΐου 2014 στον Κορυδαλλό, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους υπόπτους για την διπλή δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο. Αυτή η περίπτωση πολύ πιθανόν να ήταν «απόσυρση» συνεργάτη που μίλαγε πολύ και ήξερε πολλά…

Ο «Μπούμπι» και ο «Αρκούδος»

Πρέπει να σημειωθεί ότι στην ογκοδέστατη δικογραφία του 2011, ο «Καράφλας» και οι «εντολείς» της εξόντωσής του ήταν συγκατηγορούμενοι, ως αρχηγοί ξεχωριστών εκβιαστικών ομάδων. Στη δική του ομάδα ανήκαν ο «Μπιλ» (Βασίλης Γρίβας θύμα της χθεσινής δολοφονίας), ο «Μπούμπι», ο «Στρατηγός» (απόστρατος υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ.), ο «Αρκούδος», ο «Τουμπανάκιας», ο «Σάκης ή Σγουρομάλλης» (τραυματίστηκε σοβαρά μετά από εκτέλεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος του στην Ηλεία), και ο «Γάτος».

Στην ίδια δικογραφία κατηγορούνταν τα μέλη μιας τρίτης εκβιαστικής ομάδας με αρχηγό τον «Τσάκι-Τσαν» και μία τέταρτη αυτή του Αγρινίου γνωστής ως «Ομάδα της Ferrari». Ανάμεσα στους 217 κατηγορουμένους ήταν και 45χρονος, γνωστός με το ψευδώνυμο «Θαμνάκιας», ο οποίος σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίθεση εναντίον του καθηγητή διαιτησίας Κύρου Βασσάρα, που είχε σημειωθεί στις 30 Οκτωβρίου 2010 στα Καμίνια.

Παπάς «υπερασπιστής» με ροζ πληρωμή

Αυτός ο «πόλεμος»… επεκτατικής πολιτικής είχε προκαλέσει και τον «τουρισμό» πληρωμένων αλλοδαπών εκτελεστών, που έρχονται χτυπούν και φεύγουν, όπως εκτιμούσαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Τα μέλη της συμμορίας του «Καράφλα»… προσλαμβάνονταν ακόμη και από «συνεργαζόμενους» επιχειρηματίες για εξαναγκαστικές «υποτιμήσεις» των τιμών αγοράς ακινήτων και νυχτερινών κέντρων διασκέδασης. Ένας 43χρονος ιερέας από το Χατζηκυριάκειο είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του «υπαρχηγού» της συμμορίας, «υποχρεωμένος» για τις… ροζ υπηρεσίες, που του είχαν προσφερθεί δωρεάν! Από τις συνομιλίες του προέκυπτε ότι ο κατηγορούμενος του είχε παράσχει δωρεάν γυναικεία παρέα γι αυτό δέχθηκε να καταθέσει. Ο «υπαρχηγός» του έστειλε μήνυμα sms, στο οποίο τον καθοδηγούσε τι θα πει.

«Θα πεις ότι με γνωρίζεις από το 1994, ότι είμαι χριστιανός ορθόδοξος, ότι είμαι καλός οικογενειάρχης με τρία παιδιά, ότι είμαι μάγειρας και ξυπνώ πρωί» παρότι εκείνος ξυπνούσε στις 14:00 το μεσημέρι μετά τις νυχτερινές εκβιαστικές «περιπολίες». Ο ιερέας κατηγορήθηκε για ψευδορκία.

Από τις συνομιλίες μελών της εκβιαστικής ομάδας προέκυπτε ότι σωματώδεις νεαροί από την Αλβανία έμπαιναν «μπροστά» στις προσπάθειες μείωσης των τιμών αγοράς καταστημάτων ή κτιρίων κατ’ εντολή «πρόθυμων» επιχειρηματιών, μελλοντικών «συνεργατών». Για παράδειγμα ενεπλάκησαν στην πώληση μπαρ στη Γλυφάδα για το οποίο ο ιδιοκτήτης του ζητούσε 100.000 ευρώ, ενώ μετά την παρέμβασή τους η τιμή έπεσε στις 80.000 ευρώ.

«Είναι βαρυποινίτες, εγώ θα βγω»

Η αιματηρή διαμάχη και η εκατέρωθεν υπογραφή «συμβολαίων θανάτου», ανάμεσα στην ομάδα του «Καράφλα» με αυτή των κατηγορουμένων της απαγωγής Παναγόπουλου και του αρχηγού του Χαϊδαρίου, ξεκινά το 2008 μετά από νέες επιβαρυντικές κατηγορίες, που προστέθηκαν στους ηθικούς αυτουργούς της απαγωγής, με την εμπλοκή τους στη δολοφονία του 56χρονου Γιώργου Γούσιου, συνταξιούχου υπαλλήλου του υπουργείου Παιδείας, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008 στην Πεντέλη.

Από τα στοιχεία εκείνης της δικογραφίας, προέκυπτε ότι το θύμα της δολοφονίας αναλάμβανε να προωθεί σε συγκεκριμένους δικηγόρους υποθέσεις κακοποιών που βρίσκονταν στη φυλακή και προφανώς σε κάποια υπόθεση κάτι πήγε στραβά. Από καρτοκινητό που εντοπίστηκε στο κελί, δύο εκ των ηθικών αυτουργών της απαγωγής Παναγόπουλου, προέκυπταν επικοινωνίες τους στις οποίες έδιναν εντολή σε συνεργό τους να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου. Ο Γιώργος Γούσιος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από ζαχαροπλαστείο στην οδό Αγίας Σκέπης 3, στην περιοχή της Πεντέλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις συνομιλίες που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της υπόθεσης απαγωγής Παναγόπουλου, προέκυψε ότι η εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας Γούσιου και η επιπλέον απόδοση ποινών στους ηθικούς αυτουργούς της, είχε αποτελέσει αφορμή για την υπογραφή και άλλων «συμβολαίων θανάτου». Αυτά αφορούσαν τον ανώτερο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., προϊστάμενο τότε της υπηρεσίας που την εξιχνίασε, διευθυντή φυλακών που δεν έδινε άδεια σε έναν από τους «αρχηγούς», ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στη Λ. Συγγρού, ο οποίος φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς στη Γερμανία, του έγκλειστου αρχηγού της ομάδας της Ελευσίνας και τριών μελών της ομάδας του, όπως και ενός επιχειρηματία της Κορίνθου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυπτε πως ο «Καράφλας» τα είχε σπάσει ακόμη και με συνεργό του, τον απόστρατο υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ., με αφορμή τις αναβολές που έπαιρνε ο δεύτερος στην εκδίκαση της υπόθεσής τους.

Μετά και από αυτές τις πρόσθετες ποινές σε αρχηγούς της αντίπαλης συμμορίας, η ομάδα του «Καράφλα» ξεκίνησε την «επέκτασή» της, επιχειρώντας να αναλάβει την εκβιαστική προστασία καταστημάτων που ανήκαν στην αντίπαλη συμμορία, επισημαίνοντας στα θύματα πως «εκείνοι θα μείνουν πολλά χρόνια φυλακή, ενώ ο “Καράφλας” θα βγει νωρίς και είναι πιο ισχυρός».

Ο «Στρατηγός» και οι… street fighters

Ένας απότακτος αστυνομικός που έχει σχέση με το μπαρ του Μικρολίμανο που γάζωσε ο Αρμπέρ Μπάκο το 2014, ενώ ήταν εν ενεργεία, όπως υποστήριζαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής συνόδευε αρχηγικό μέλος της ομάδας του «Καράφλα» στις μετακινήσεις του, ενώ όταν ήταν σε διαθεσιμότητα ξυλοφόρτωσε μαζί με τον «αρχηγό» αξιωματικό του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής το 1999.

Στα στοιχεία εκείνη της δικογραφίας, προέκυπτε ένα νέο πεδίο αντιπαράθεσης που είχε ανοίξει η ομάδα του «Καράφλα» με εκείνη των εκβιαστών… street fighters, που είχε εξαρθρωθεί στα νότια προάστια. Ένας επιχειρηματίας στο Αιγάλεω χρωστούσε χρήματα σε κάποιο μέλος της ομάδας των νοτίων προαστίων αλλά η ομάδα του «Καράφλα» μπήκε μπροστά για την μη πληρωμή του, με αποτέλεσμα το άνοιγμα ενός νέου «πεδίου μάχης».

Σημειώνεται ότι η συμμορία των… street fighters, ονομασία που τους αποδόθηκε εξαιτίας της ενασχόλησης αρχηγικών μελών της με τη διοργάνωση τουρνουά πολεμικών τεχνών, είχαν επιτεθεί βάναυσα σε ιδιοκτήτη καταστήματος ο οποίος για «6 μήνες έτρωγε με το καλαμάκι. Του διέλυσαν τη γνάθο για… 14 ευρώ λογαριασμό», ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Σε άλλη περίπτωση έστειλαν μια ολόκληρη οικογένεια για 3 μήνες στο νοσοκομείο, σε άλλον του έσπασαν με σφυρί το δάκτυλο, τους «νοίκιασε» γιατρός για ένα… πέρασμα σε συνέλευση συνδικαλιστικών οργάνων νοσοκομείου, ενώ εμφανίστηκαν σε φοιτητικές εκλογές «ενοικιαζόμενοι» για τον εκφοβισμό αντιπάλων και ψηφοφόρων.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου