ΕΛΛΑΔΑ

Μία νύχτα στο Ιδρυμα Θεοχαράκη με τη Media Strom!

μία-νύχτα-στο-ιδρυμα-θεοχαράκη-με-τη-media-strom-472415

Πλέον η εκδήλωση Sleepover του Ιδρύματος Θεοχαράκη έχει γίνει θεσμός και το Σάββατο 6 Ιουνίου άλλο ένα επιτυχημένο πολιτισμικό δρώμενο έφερε παιδιά ηλικίας 8-12 ετών πιο κοντά στην τέχνη και τον πολιτισμό.

Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη νέα αθέατη δουλειά του Παναγιώτη Τέτση (Η αποθέωση του τοπίου. Ζωγραφική 2010-2014) με ευφάνταστα έργα, μνημειακών διαστάσεων, ελαιογραφίες και σινικής μελάνης, που αποκαλύπτουν τη δύναμη των προσωπικών του μορφοπλαστικών κατακτήσεων.

Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στη μύηση και εξοικείωση παιδιών με τους μουσειακούς χώρους και τη θεματολογία της τρέχουσας έκθεσης. Τα παιδιά ξεναγούνται στην έκθεση, συμμετέχουν σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιασμένα από μουσειοπαιδαγωγούς και βιώνουν μία μοναδική νυχτερινή εμπειρία στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, περιτριγυρισμένα από πολύτιμα έργα τέχνης.

Η Media Strom, όπως πάντα από την αρχή του θεσμού του οποίου είναι μέγας υποστηρικτής, προσέφερε όλα τα απαραίτητα υπνοσύνολα για να διανυκτερεύσουν οι μικροί μας φίλοι με τους γονείς τους εντός του μουσείου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης της MediaStrom «Μαζί ζούμε καλύτερα» που στηρίζουν τον συνάνθρωπο, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου