LIFE STYLE

Μιχάλης Μανιάτης: Ηθοποιός στην Ελλάδα, σεφ στην …Κίνα

μιχάλης-μανιάτης-ηθοποιός-στην-ελλάδ-471715

Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες έχουν ανοίξει για τον ηθοποιό και παρουσιαστή Μιχάλη Μανιάτη, ο οποίος πλέον μαγειρεύει ελληνικά πιάτα στην… Κίνα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού Star, βρέθηκε στην Κίνα ως καλεσμένος, γιατί δεν είχε δικαίωμα να δουλέψει εκεί, μιας και υπάρχει όριο ηλικίας τα 60 χρόνια. Τον φιλοξένησαν, λοιπόν, και το αντάλλαγμα ήταν να βοηθήσει στην αναμόρφωση χώρων του ξενοδοχείου Poly Plaza, όπου δημιουργήθηκε μάλιστα ένα ελληνικό εστιατόριο, ονόματι «A taste of Greece».

“Από κει άρχισαν όλα”, είπε ο Μανιάτης, ο οποίος μαγειρεύει παραδοσιακά, από ντολμαδάκια και λαχανοντολμάδες, μέχρι τζατζίκι, κεφτέδες με κόκκινη σάλτσα και μακαρόνια. Και οι Κινέζοι μένουν ευχαριστημένοι και κατενθουσιασμένοι.

Επρόκειτο για μια αλλαγή που – όπως λέει – δεν την περίμενε. «Είμαι με το ένα πόδι στην Ελλάδα, στην Κυπαρισσία, και με το άλλο στην Κίνα. Αυτό προέκυψε όπως όλα στη ζωή μου. Όταν κάνεις σχέδια τα βλέπει ο Θεός και γελάει. Ό,τι έχω σχεδιάσει στη ζωή μου δεν έγινε ποτέ και ό,τι πέτυχα στη ζωή μου ήρθε στον δρόμο μου από τύχη. Στην Κίνα είμαι ο “Μισού”, δηλαδή “Ο θείος Μιχάλης”».

«Απολαμβάνω τη ζωή. Με ενδιαφέρει να περνάμε όλοι πολύ ωραία. Και αν κάτι δεν μου δημιουργεί κέφι, δεν προσθέτει αξία στην καθημερινότητά μου, δεν το κάνω», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου