ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για τη διαμαρτυρία στο γραφείο Βαρβιτσιώτη

ελεύθεροι-οι-προσαχθέντες-για-τη-διαμ-467900

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 46 νεαροί που προσήχθησαν την Πέμπτη στη ΓΑΔΑ, μετά τη πρωινή διαμαρτυρία έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με αφορμή την τραγωδία στο Φαρμακονήσι.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία είχε προχωρήσει νωρίτερα στις προσαγωγές των μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως υποστηρίζει η αστυνομία «αρκετά από τα άτομα αυτά εισήλθαν στους εσωτερικούς χώρους της πολυκατοικίας, όπου προκάλεσαν φθορές (αναγραφή συνθημάτων σε τοίχους, σπάσιμο τζαμιών, επικόλληση αφισών κ.λ.π) και κατευθύνθηκαν προς τον έβδομο όροφο, όπου επιχείρησαν να εισβάλλουν στο πολιτικό γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου».

Όπως ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ: «Σήμερα και ώρα 10.45, ομάδα ατόμων μετέβησαν οργανωμένα στη οδό Γενναδίου, σε πολυκατοικία όπου στεγάζονται πολιτικά γραφεία, στα οποία πρόσφατα είχε εκδηλωθεί εμπρηστική ενέργεια.

Αρκετά από τα άτομα αυτά εισήλθαν στους εσωτερικούς χώρους της πολυκατοικίας, όπου προκάλεσαν φθορές (αναγραφή συνθημάτων σε τοίχους, σπάσιμο τζαμιών, επικόλληση αφισών κ.λ.π) και κατευθύνθηκαν προς τον έβδομο όροφο, όπου επιχείρησαν να εισβάλλουν στο πολιτικό γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που κατέφθασαν στο σημείο, μετά από ειδοποίηση, προσήγαγαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής 47 άτομα. Συνελήφθη ένα άτομο από τους προσαγόμενους γιατί εξύβρισε τους αστυνομικούς και αντιστάθηκε στη διαδικασία προσαγωγής του».

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου