ΕΛΛΑΔΑ

Βαριές κουβέντες από τη μητέρα και συγγενείς του Μάριου στη δίκη

βαριές-κουβέντες-από-τη-μητέρα-και-συγ-465990

Στις 26 Ιουνίου 2019 πιθανότατα θα εκδοθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για την υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρόνου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής. Μετά το τέλος της διαδικασίας, οι συγγενείς του άτυχου 26χρόνου ξέσπασαν λεκτικά σε βάρος του βασικού κατηγορουμένου, ο οποίος ζητώντας τον λόγο από το δικαστήριο, επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Μάριου.

«Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή,» είπε ο κατηγορούμενος για να δεχθεί λεκτική επίθεση από τη μητέρα, αλλά και από τους συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα.

«Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει. Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;», φώναζαν οι συγγενείς και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να τους καθησυχάσουν.

Οι συγγενείς του φοιτητή ξέσπασαν κι εκτός δικαστικής αίθουσας αποκαλώντας τον κατηγορούμενο, δολοφόνο.

«Είναι βρωμιάρης, σκότωσε το παιδί και το έκαψε. Αυτός θέλει ηλεκτρική καρέκλα, όχι να του δώσουν και τον λόγο για να μιλήσει γι αυτά που έχει κάνει», φώναζαν οι συγγενείς του Μάριου, οι οποίοι μάλιστα συσχέτισαν την υπόθεση με αυτή του Δημήτρη Γραικού, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος δυόμισι χρόνια μετά τη δολοφονία του.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου