ΕΛΛΑΔΑ

Έκκληση βοήθειας για αγοράκι που νοσηλεύεται στη Γαλλία

έκκληση-βοήθειας-για-αγοράκι-που-νοση-45572

Έκκληση προς την ελληνική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά προσωπικά να παρέμβουν για την εξεύρεση μοσχεύματος, απευθύνει μέσω του «Χαμόγελου του Παιδιού» η μητέρα του μικρού Πάνου. Το παδί ηλικίας 26 μηνών σήμερα νοσηλεύεται από τον Σεπτέμβριο του 2012 στο γαλλικό νοσοκομείο Necker περιμένοντας να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.

«Με σπαραγμό, οδύνη και αγωνία κάνουμε τη μεγαλύτερη έκκληση που υπάρχει για λύση σήμερα, τώρα. Βρισκόμαστε στη Γαλλιά εδώ και 25 μήνες, με τον Πανούλη μας να δίνει ασύλληπτες μάχες για τη ζωή του που κρέμεται σε μια κλωστή, κάθε λεπτό. Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε υπουργέ Υγείας, εξαντλήστε τα πάντα ώστε να δοθεί λύση σήμερα, τώρα. Ο Πανούλης μας, το λουλουδάκι μας, εν έτη 2014, μόλις 26 μηνών και από 7 μηνών στο σταυρό, ακόμη σήμερα δεν έχει μεταμοσχευθεί. Γιατί; Κάνουμε τη μεγαλύτερη έκκληση να δοθεί λύση τώρα και να γυρίσουμε γρήγορα κοντά σας», αναφέρει στην έκκλησή της η μητέρα.

Η οικογένεια του παιδιού, το οποίο υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση τρεις φορές την εβδομάδα με καθετήρα στην καρδιά, και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνουν έκκληση προς τις γαλλικές αρχές και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να επιληφθούν προσωπικά του θέματος ώστε να βρεθεί λύση άμεσα.

Παράλληλα καλούν τους πολίτες που μπορούν να βοηθήσουν να καλέσουν στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά – SOS 1056», η οποία λειτουργεί καθημερινά όλο το 24ωρο.

health.in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου