ΕΛΛΑΔΑ

Σοφιανός κατά Καμίνη για αξιολόγηση και καταργήσεις σχολικών μονάδων

σοφιανός-κατά-καμίνη-για-αξιολόγηση-κ-455280

Πυρά κατά του κ. Γιώργου Καμίνη για τη στάση της δημοτικής Αρχής στο ζήτημα της αξιολόγησης του προσωπικού στον Δήμο Αθηναίων αλλά και της συγχώνευσης σχολικών μονάδων, εξαπέλυσε ο κ. Νίκος Σοφιανός, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση του δήμου για την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όπου θα γινόταν συζήτηση για την αξιολόγηση ενώ παράλληλα εγκαλεί τη δημοτική Αρχή γιατί δεν υλοποίησε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για προσφυγή στο ΣτΕ κατά της κατάργησης σχολικών μονάδων στον δήμο.

«Με ευθύνη της διοίκησης, μετά από μιάμιση ώρα καθυστέρηση, το δημοτικό συμβούλιο που θα συζητούσε για την αξιολόγηση, αναβλήθηκε. Θα επιμείνουμε στην ανάγκη το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει ότι δε θα υλοποιήσει το νόμο της κυβέρνησης για την αξιολόγηση του προσωπικού που οδηγεί σε απόλυση εργαζομένων και νέα συρρίκνωση υπηρεσιών» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Σοφιανός.

Και προσθέτει: «Ταυτόχρονα καταγγέλλουμε το γεγονός ότι έχουν περάσει είκοσι μέρες κι ακόμη να υλοποιηθεί η προσφυγή του δήμου στο Συμβούλιο της Επικρατείας ενάντια στην κατάργηση σχολικών μονάδων του δήμου της Αθήνας, μη υλοποιώντας απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο, μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης».

Αξίζει να επισημανθεί ότι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία είχε προγραμματισθεί για σήμερα, Πέμπτη 19.6.2014, αναβλήθηκε – λόγω «έλλειψης απαρτίας», όπως έλεγαν στελέχη του δήμου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου