ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώταρος στον Guardian: Και τι έγινε που ο αρχηγός μας πόζαρε με τη σβάστικα;

παναγιώταρος-στον-guardian-και-τι-έγινε-που-ο-851206

Στο γνωστό επιχείρημα περί νεανικών χρόνων επανήλθε ο βουελυτής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρος, αυτή τη φορά, μιλώντας σε δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας Guardian, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για ρεπορτάζ σχετικά με τους παράνομους μετανάστες που κρατούνται υπό δυσμενείς συνθήκες.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Antony Loewenstein, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ του συνάντησε έξω από το εφετείο τον Ηλία Παναγιώταρο, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Μιλώντας με υποδειγματική ηρεμία και απάθεια, είπε ότι «το κόμμα του έχει τη (λαϊκή) στήριξη, παρά το γεγονός ότι διεξάγεται ποινική έρευνα εις βάρος της για εγκληματική οργάνωση». «Λίγες ώρες αργότερα η Ελένη Ζαρούλια τέθηκε κατ’ οίκον περιορισμό», σημείωσε ο βρετανός δημοσιογράφος.

«Οι κατηγορίες κατά του της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής είναι 100% πολιτική δίωξη. Κάθε βουλευτής του κόμματος πιστεύει στην πατρίδα, το έθνος, την κληρονομιά, την τιμή και την αξιοπρέπεια», είπε ο Παναγιώταρος.

Στη συνέχεια ο αρθρογράφος αναφέρεται στο μετανοημένο στέλεχος της Χ.Α., ο οποίος αποκάλυψε ότι στόχος του κόμματος ήταν να δημιουργήσει ένα «μονοκομματικό κράτος».

Ρώτησε τον Παναγιώταρο σχετικά με τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα και που απεικόνιζαν το Νίκο Μιχαλολιάκο να χαιρετά ναζιστικά μπροστά από τη σβάστικα και άλλα στελέχη του κόμματος (σσ.Χρήστος Παππάς) να εμφανίζονται ως νοσταλγοί του Χίτλερ και του Ρούντολφ Ες.

«Και τι έγινε αν ο αρχηγός μας φωτογραφήθηκε μπροστά από τη σβάστικα 40 χρόνια πριν; Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε αρχηγό στην Ευρώπη τι έκαναν δεκαετίες πίσω θα βρείτε επίσης ενδιαφέρουσες ιστορίες», απάντησε κυνικά ο Παναγιώταρος.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος επαίνεσε ακόμη τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, και τη Ρωσία σημειώνοντας πως «σύντομα θα γίνει η ηγετική υπερδύναμη του κόσμου».

«Μου άρεσε που η Μόσχα άρχισε τις παρακολουθήσεις εναντίον των ΜΚΟ. Εδώ στην Ελλάδα το 99% από αυτές θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, καθώς είναι πράκτορες της παγκοσμιοποίησης».

Παράλληλα, επιτέθηκε στους μουσουλμάνους μετανάστες επειδή όπως ισχυρίστηκε «είναι τζιχαντιστές και θέλουν να καταλάβουν την Ευρώπη».

«Αν οι Σύριοι, Λύβυοι ή οι Ιρακινοί θέλουν να πάνε κάπου, ας πάνε στις ΗΠΑ που προκάλεσε τους πολέμους στις χώρες τους. Ας τους πάρουν οι Αμερικανοί», είπε ο Παναγιώταρος.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου